doncze Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 kupní síla je ten problém, který může za to, že se v relativně malém dánsku prodá mnohem větší počet konzolí a her, než v 3x větším čsr. Dánsko s Finskem má přibližnou kupní sílu 35ooo,- euro a čsr tak maximálně 9ooo,- když zavřem obě oči :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Pravdu ma ten chlapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Proste to tu nebude a hotovo. Neni celkem jedno proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nooo, ani ne hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Hlavne ze ceska hra Mafia II na PS3 u nas cesky nebude, jen titulky, to je dle myho dost zoufaly. Pokud vim tak nebude mit ani titulky... :wohow: lokalizace na konzole nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Jj nebude nic. Já si Mafii zahraju v angličtině a objednám z UK. Později až si vylepším compa si zahraju i na PC, jestli však bude stát za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 tak právě jsem dohrál demo, a říkám si jestli si to koupit nebo ne :) za toho chápka z FBI to bylo parádní to hledání důkazů atd jenže neumím anglicky a bojím se toho abych si nekoupil něco co ani nebudu vědět jak se děj vůbec pohybuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Jestli neumíš vůbec anglicky a 90% toho, co v demu řekli si nerozuměl, tak bych si to nekupoval. Pak by sis to vůbec tolik neužil, kdyby si tomu nerozuměl. Možná i proto tě zaujala tato část dema, protože podle mě a spousty jiných je ta část za detektiva Shelbyho mnohem zábavnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Souhlasim ze pasaz za det. Shelbyho byla naprosto skvela. OT: to si snad delate srandu ze na PS3 bude Mafia II komplet eng..?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 CHheVvy: Těžko radit. Můj názor e, že hlavní příběh pochopíš - je to obrazově podaný tak, že prostě nejde minout zásadní pointy (kdo je vrah, jakou má přibližně motivaci, apod.) Angličtina ti akorát pomůže pochopit víc detailů a bez ní se můžeš v nějkaých scánách nudit (budeš věděť o co jde, ale když ti u toho budou žvatlat, tak budeš usínat) Takže tak. Nepochopení bych se nebál. Ale jak tě to bdue bavit "hrát pohluchu" si musíš rozhodnout sám. Rozhodně to není jako třeba Mass Efect, kde bez porozumnění samotnýho textu nevíš o co jde a co se po tobě chce. Díky filmovýmu zpracování tě to trkne i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 primátore hra bude opravdu jen v ENG ta Mafia 2 a jinak k HR díky za pomoc ale koupím si jí později až se naučím trošku anglicky nebo až bude za přiatelnější cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Hral jsem to v polstine a ta se celkem da pochopit:)V polstine sem pochopil asi 70 procent textu a to jsem polstinu slysel tak 5x v zivote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak eng mi prijde naprosto v pohode v demu sem chapal vsemu akorat jednou se mi stalo ze kdyz sem mel rychle rict neco te k*rve tak sem si nemoh vzpomenout :D jinak hra zajimava ale ovladani nevim nevim.Sice by se to dalo prekousnout ale co asi neprekousnu je ta pomala chuze a nemoznost rozhlednuti to mi uplne kazi jinak nevsedni a super zazitek a taky to dost srazi atmosferu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A hrali ste Fahrenhait..? Tam byly tyhle grify pomoci mysi a to obcas bylo peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A hrali ste Fahrenhait..? Tam byly tyhle grify pomoci mysi a to obcas bylo peklo. Pomocí DS a páček se to celkem dalo, pamatuji si, že to byl celkem šok, ale nic hrozného. Většinou se muselo kroužit páčkama, pamatuji si třeba na vytírání země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To bylo v pohode ale doted mi zustala ta pasez jak sem musel prelizt ten plot na zakladne a prave pomoci krouzeni mysi, hotovy peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Fahrenhait mám dohráno dvakrtá parádní hra, jinak už se dá sehnat promo verze hry HR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To bylo v pohode ale doted mi zustala ta pasez jak sem musel prelizt ten plot na zakladne a prave pomoci krouzeni mysi, hotovy peklo To je lehký, teď ale nemůžu prostě dát toho proroka, prostě vždycky skončím jak se má rychle mačkat do leva a do prava, a je to strašně dlouhý takže se mi to nikdy nechce opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak, demo jsem si zahrál v polštině, a neměl sem moc velký problem rozumět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Taky mi nedělá problém polština, lepší než drátem do oka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Asi budu divnej kdyz reknu ze mi Anglictina prisla prirozenejsi nez polstina... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 docela jsem se divil když jsem zkoušel různé zvukové mutace tak postavy byly parádně nadabováný, jinak hru budu asi hrát v polšťině aď rozumím alespoň čtvrt věty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Anglicitina postav je hodne srozumitelna, no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jdou stejnak nastavit titulky (anglický), a tak 50 % člověk snad rozumí a kdyžtak si něco v tom slovníku najde (i když to není ono pořád lepší než polština). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wickett Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Podle dema anglictina tezka neni, rozumel jsem vsemu. Uvidime co plna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.