Primátor3 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 Musm rict ze polstina je skvela co se tyce hlasu, cekal sem ze to bude strasne nudny, ale ty polsky hlasy maj stejnou kvalitu a dobre se poslouchaj jako anglictina. Bohuzel sem ovsem rozumel este hur nez v anglictine. Citovat
MWorm74 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 Nerad bych vás zklamal, ale v plný verzi asi poština není. Hraji promo verzi a chtěl jsem to zkusit v polštině, nebo rušitně, která v demu také byla, ale ani jedno tam není. Pokud je promo verze shodná s tou co půjde do prodeje, tak je to bez polštiny. Jinak taky nejsem žádnej velkej angličtinář, ale se zapnutýma ENG titulkama to je naprosto v pohodě. Citovat
Glutton Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 Když se mrknete do recenzí, tak ani místní review verze neobsahují polštinu. Viz třeba ecenze na erogameru, která vyjmenovala všechyn dostupné jazyky co tam byly: "Je škoda, že lidi bez znalosti angličtiny (či němčiny, francouzštiny, italštiny, španělštiny, portugalštiny a holandštiny) úplně mine." Takže s těšením se na polštinu bych se krotil. A předem si dobře zjistil z které země objednat aby jste ji tam měli. Citovat
CHheVvy Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 Když se mrknete do recenzí, tak ani místní review verze neobsahují polštinu. Viz třeba ecenze na erogameru, která vyjmenovala všechyn dostupné jazyky co tam byly:"Je škoda, že lidi bez znalosti angličtiny (či němčiny, francouzštiny, italštiny, španělštiny, portugalštiny a holandštiny) úplně mine." Takže s těšením se na polštinu bych se krotil. A předem si dobře zjistil z které země objednat aby jste ji tam měli. podlemě se to takhle na země dělit nebude stačí když to bude EU verze a budou tam všechny zmiňované jazyky Citovat
moogle Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 hral jsem demo a dost me to zaujalo! premyslim, ze si hru tak za rok koupim, az nebude tak hrozne draha :) jinak moc nechapu, ze to budou hrat i lidi, co reknou, ze nerozumi skoro vubec zadnemu jazyku z tech nabizenych. vsak to je prave ten typ her, kde se vse toci kolem pribehu. nevim, jak ostatni, ale ja prave z touhy rozumet Final Fantasy zacal poradne drtit anglictinu.. :) dobra motivace Citovat
CHheVvy Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 demo jsem už propařil mám to objednané od tekka :) tak se těším až to příjde Citovat
bany Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 tahle hra asi nebude na xko co ?:cry: Citovat
Dafli Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 no jeste toho trochu, staci ze xko bude mit novej MGS i Final Fantasy :/ a na psko nevyjde ani Splinter Cell i kdyz prvni dil SC vychazel prvni na PSko :/ Citovat
norbert Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 hoši, ještě že umím tu ruštinu. Jinak beru hned. Citovat
xnovd Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Ahoj, tak anglictine se dle meho nazoru rozumet da a myslim si, ze podstatu pribehu vytahne i prumerny anglictinar. Jenom je obcas problem, kdyz si vybirate, jakym smerem se ma dialog ubirat, tak slovicka, ktera jakoby "levituji" nad vasi postavou (dle tlacitka) jsou trochu tezsi na preklad. Jinak vyborna zalezitost - 9/10. Pri opakovanem hrani jeste zabavnejsi...(moznosti je nespocet). Citovat
Primátor3 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Jenom je obcas problem, kdyz si vybirate, jakym smerem se ma dialog ubirat, tak slovicka, ktera jakoby "levituji" nad vasi postavou (dle tlacitka) jsou trochu tezsi na preklad. Presne tak, to sem psal uz driv, tohle je docela otravny si to stopnout a nekde prelozit a navic neni cas Citovat
Glutton Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Kdo si nechcete zkazit hru, tak teď ignorujte všechny fóra a infa Heavy Rain. Někdo už prokecnul kdo je vrah včetně detailů = šíří se to jak lavina a je jen otázka času kdy se to dostane na víc viditelný místa. Citovat
CHheVvy Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Kdo si nechcete zkazit hru, tak teď ignorujte všechny fóra a infa Heavy Rain.Někdo už prokecnul kdo je vrah včetně detailů = šíří se to jak lavina a je jen otázka času kdy se to dostane na víc viditelný místa. díky za varování, je to docela blbý když najednou zjistíte kdo je vrah ještě před tím než hra příjde tam vás žádám aď to zde do toho topicu nepíšete :D Citovat
Primátor3 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Uuu, este ze o tom nevim, nikam totiz nechodim, jenom sem. Citovat
Glutton Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 CHheVvy: Ten týpek (na gamespotu fórech) to ani nemá pořádně vyznačený (sice napsal do názvu tématu ,že budou spoilery, ale lidi zatím čekají něoc o možných hřešeních jednotlivých scén a tak) - a kdo je vrah napsal jako první větu. Kdo zatím nehrál, tak pro toho bude pobyt na internetu hodně nebezpečnej :-) Věří mže se najdou i blbci, co to teď budou postovat náhodně po internetu. Tak opatrně. EDIT- jj... už je tam debil co to hodil to názvu threadu. Takže stačí projíždět nadpisy na fóru a neminete to... Citovat
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Tak uz to nekdo ma kdyz to vyslo...? Citovat
Mike55 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Zatím ta hra nevyšla...jen si to někteří již měli možnost zahrát, jelikož pro recenzenty vyšla promo verze. Citovat
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Ee, http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=28280 Prave vyslo http://www.playcentrum.cz/heavy-rain-ps3-656501.htm Skladem prodejna 20.2. 1699,- (omezené množství) A kolikateho je dneska..? Citovat
Mike55 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Hmm, tak to opravdu nevím..všechny ostatní obchody i oficiální datum stanoveno na 26.2.2010. Možná je to možné, ale stejně to maj za nekřesťanské ceny. Citovat
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 je to moc, to mas pravdu a asi se to nevyplati. Jinak na eBay se da sehnat nova za 1200,-. Citovat
CHheVvy Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 na netu už se dají sehnat různé promo verze i s potiskem na BRD nebo normálně obalem, mě hra příjde 26.2 tedy stanovené datum které uvedli samotní vývojáři Citovat
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Promo jo, ale ty stojej tak 1800,- Citovat
Mike55 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Taky si myslím, že to budou nějaké promo verze s přidělaným obalem a potiskem..nemužu to sice vědět a playcentru věřím, ale že by zrovna Češi měli tuhle hru jako první..to se mi zdá na hlavu postavené :cheesygrin: P.S: já mám ještě o 4 kila levnější tu hru ve speciální edici..nevím jestli jsou Češi tak blbí a odkupují to v Česku s tak velkou přirážkou, když tam čeština stejně není.. Citovat
iLukas Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 hra sa predava uz aj na slovensku v BRLOHU.. niektory to uz doma hraju ak chcete dokaz napiste mi PM lebo neviem ci sa sem mozu davat ine ps3 stranky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.