myschoo Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 aha... to dava zmysel... lebo si tam napisal "prepisat" tak preto to plietlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Kdyz spustim QuickPwn tak to vyhodi error ... co s tim ? Pls help mam Win XP SP 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 tak prave som nainstaloval FW 2.1 + JailBreak podla tohto navodu... http://www.forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=8827 idem otestovat .ipa edit. NEMUSEL som sathovat free app z iPhone iTunes.... predinstalovane free z PC iTunes mi postacili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Linky na firmwary uz zase funguju tak vsetky fw mozete tahat odtialto : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Nebyl zde na prvnim postu nahodou i navod na IPA games nebo byl v jinem topicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 hej bol ale potom ho zeke oddelil a potom vznikol FAQ topic, takze hento bolo zmazane ... asi to skopcim naspat sem... ale ak nieco s toho potrebujes, napis mi PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaCi_7 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 co mam robit ked som cel instalovat ten qucikpwn mi vypisalo toto "správna inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK muzete aplikaci ukoncit" co mam robit vie niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 mas MS Framework? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lekwar Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 nazdar, mam otazocku, spravil som jailbreak podla tohoto navodu.... len som na takych 90 percent zabudol restartovat ipod - nie som si isty.... chcem sa spytat ci to ze som ho nerestartoval moze mat za nasledok to, ze teraz ked vypnem ipod a zapnem ho, zmizne mi z neho hudba a video... - fyzicky tam je, zabera miesto na disku, ale ked tapnem na music tak mi vypise ze no music a ze si to mozem stiahnut z itunes... a ked dam synchronizovat tak mi krasne vsetko prebehne ale hudbu tam aj tak nemam..vdaka za odpoved popripade za radu ako to napravit (okrem restore a zasa jailbreaK) THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Tato vec sa mi stala tiez. Opravit inak ako s restore sa to neda. Dalej. Tento navod je uz stary. Davno uz existuje firmware 2.1 takze pouzi moj navod vo topicu FAQ (2. post) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lekwar Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 uz som spravil restore na 2.1 aj jealbreak ...hovoris ze s novym FW uz tento problem nie je????? to by bolo super... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Jedou ty IPA hry i na FW 2.2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 JJ vsetky IPA hry idu aj na fw 2.2 ale musi byt jailbreaknuty. A teraz uz sup prec z tohoto stareho topicu a pytaj sa v iphone/ipod Touch FAQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 mam jeden mensi problem...udelal sem vsechno podle toho navodu abych tam moh nahrat ty crackly hry, ae kdyz sem vypnul iPod tak uz nejde za boha zapnout.... vi nekdo co s tim ? dyztak dik za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Problem Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Kedy mám Ipod Touch nový (verze 2.2.1) je to ten nejnovější kterej má už zabudované repráky tak na ten mohu sehnat jailbreak nebo ne ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.