shadow.wizard Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Hladam evanjelium podla Lukasa v skratke. Nakolko chodim na birmovne stretnutia, musim to precitat vsetko cele ale to sa mi nechce... kto mi najde, ponukam odmenu 200 pts. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Lukas popisuje narozeni , zivot a smrt Jezise Krista. Jelikoz predpokladam ze musis znat Bibli kdyz jdes na birmovani tak asi nemusim vypisovat jednotlive kapitoly (ale pripomenu : od narozeni pres klaster ve dvanacti ke krtinam , uceni a nakonec ukrizovani a nanebevstoupeni) btw ... jake sis vybral druhe jmeno ? :P edit : nasel jsem link ... ikdyz to neni zrovna kratke ale myslim si ze ti bude stacit kdyz si prectes uvody kapitol a uz bys mel vedet o co se jedna :) http://www.gjar-po.sk/import/BIBLECD/LK.HTM edit2 : ono rika i o Janu Krtitelovi ... to mi nejak uteklo :) ale myslim si ze po precteni toho budes trosku moudrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 ^^ Birmovnemeno som si vybral "Michal" :) a dakujem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 ^^ Birmovnemeno som si vybral "Michal" :) a dakujem ;) gl shadow... já jsem si vybral Štěpán :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 bobo jeste nebyl na birmovani protoze to zaspal ale jak bude moznost tak taky pujdu :) a jmeno jeste nevim :D jinak gl a nz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.