Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

"Zamrzle" PSP

Артём

Otázka

Ahoj, muj problem s PSP.

Kdyz ho zapnu tak mi nabehne uvodni obraz s ikonami, ale nejde s nicim pohnout. Ani sipky ani analog, vubec na nic nereaguje. Je jedno jestli tam je karta nebo neni, jestli je pripojen k PC... vubec se nepohne.

Hodiny bezi a ikonky blikaji, ale jde zase jenom vypnout...

Nepomaha ani restart, nic...

Jestli nekoho neco napadne, pls napiste... diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Máš CFW? Jestlijo tak vypni psp a kdyz ho budes zapinat tak drz R a tim se dostanes do Recovery Menu . A tam jestli ti budou tlacitka fungovat tak to tlacitkama neni.

Jo, takhle to funguje, kdyz drzim pri startu R, tak nabehne to Menu a tam to funguje normalne, kdyz pak dam exit, jsem zase zpatky na zamrzlem PSP...

Reinstal CFW. Nerýpal ses ve flash0?

Na nic jsem nesahal, delalo to obcas uz behem minuleho tydne, ted uz se to uplne zaseklo...

nebo podrž 5sec. vypnutí vlož do mechaniki UMD a zapni ona se spustí hra a jestli pujde hrát tak to tlačítkama není ale jestli hrát nepude == REKLAMACE

Nemam bohuzel ani jedno UMD...

Vse beru pres PC...

Odkaz ke komentáři

• 0
tak v recovery menu dej Advanced a dej Format Flash1 and reset settings vše nastav a skus mělo by být vše OK

EDIT: používej EDIT

Udelal jsem jak pises, vse se restartovalo a pri nabehnuti obrazu a vyberu jazyka je vse "zamrzle" a s nicim nejde pohnout ani nic potvrdit...

Asi to hodim z okna... :cry:

Odkaz ke komentáři

• 0
myslim že by to mohlo bejt podtaktovanym procikem. v menu stiskni select a dej si tam bud default, nebo 333Mhz a melo by to jet v pohode. to se mi taky stalo ze se to pak nehejbalo. popripadne v recovery to zkus nastavit

Do menu se nedostanu, zadne z tlacitek nefunguje, bohuzel ani Select...

Jedine co jde je pri startu PSP kdyz drzim R, tak nabehne to druhe Menu...

Odkaz ke komentáři

• 0
Do menu se nedostanu, zadne z tlacitek nefunguje, bohuzel ani Select...

Jedine co jde je pri startu PSP kdyz drzim R, tak nabehne to druhe Menu...

jde to nastavit i v Recovery menu ^^ viz http://console-forum.net/showthread.php?t=1335

když to nepůjde tak pak už ten recovery flasher

zkus reinstal CFW přes Recovery Flasher http://console-forum.net/showthread.php?t=31542
Odkaz ke komentáři

• 0
zkus reinstal CFW přes Recovery Flasher http://console-forum.net/showthread.php?t=31542

Bohuzel to taky nefunguje... pise to ze to nemuze spustit. Zkusil jsem 3.71 i 4.01 a nic.

Ted se mi PSP podari zapnout pokazde az na druhy pokus... baterka uplne nabita... treba tohle pomuze k indentifikaci problemu...

A diky moc vsem co mi pomahaji...

Odkaz ke komentáři

• 0
Bohuzel to taky nefunguje... pise to ze to nemuze spustit. Zkusil jsem 3.71 i 4.01 a nic.

Ted se mi PSP podari zapnout pokazde az na druhy pokus... baterka uplne nabita... treba tohle pomuze k indentifikaci problemu...

A diky moc vsem co mi pomahaji...

nastav si kernel na 3.XX

Tak jedine sehant nekoho aby ti PSP flashnul

to může sám přes Recovery

Odkaz ke komentáři

• 0
hm to je divný update CFW si skoušel ??

Nevim jak na to... do zamrzlyho PSP se nedostanu a net na PSP nemam...

nastav si kernel na 3.XX

to může sám přes Recovery

Mam kernel na 3.80

Uz mi to dela dalsi vychytavky...

Kdyz zapnu na druhy pokus PSP (na prvni nikdy nenabehne, rozsviti se kontrolka Power a po cca 10 vterinach proste zhasne) a zamknu ho (Hold), naskoci mi tam tabulka ktera ma nabehnout pri zmacknuti tlacitka Select a stejne nejde nic zmacknout, nereaguje.

A i kdyz mam hlasitost na polovine, nebo i na maximu, tak tam mam nahore preskrtly reproduktor ktery mi ukazuje ze mam uplne vypnuty zvuk...

No, je to lepsi a lepsi...

Odkaz ke komentáři

• 0
Necetl jsem to cele, ale..

jednoduchy postup

.. dostanes se do recovery? Re-flashni si firmware - utilitu na to najdes na psp.novinky.org

.. nedostanes se do recovery? Nech si ho od nekoho flashnout.

.. flash nepomaha, nechces se s nikym domlouvat, mas orig. FW? -> zaruka/nova deska..

Nasel jsem si na mape flasheru jednoho borce a uz to mam u nej...

Je to nejaky komplikovany, orig firmware funguje ale jiny ne, jen tak znicehonic. Nechal si to u sebe a snad to zprovozni...

Pak napisu co s tim presne bylo a jak to zprovoznil.

Jeste jednou diky vsem co mi pomahali...

Odkaz ke komentáři

• 0

tak to PSP (fat) se dostalo ke me a situace je nasledujici:

Kdyz tam dam custom FW 3,80m33 tak to po zapnuti v menu zamrzne a nejde nic delat (hodiny jsou funkcni, sipky + kolecka nefungujou a ostatni tlacitka maj funkce ktery nemaj mit napr hold=select, home=hlasitost, atd) recovery menu pracuje bez problemu.

Kdyz tam dam original FW 3,80 tak vse funguje bez problemu, kdyz spustim hru z UMD vse v poradku az do doby kdy chci vyskocit zmacku "home" ale nemuzu potvdit na "yes" opet popleteny funkce tlacitek......

naka rada? myslite ze pomuze tam dat jinej firmware?

nebo je vadnej hardware?

udajne to zaclo znicehonic (viz vyse) nikdo se nerejpal ve flash ani PSP nespadlo........

Odkaz ke komentáři

• 0
ok obnovim NAND, mam zalohu z jinyho PSP fat

omg, tekk samozrejme myslel obnovit puvodni zalohu NAND :roll: takhle to rozhodne nezlepsis..

rozhodne, nez s tim cokoliv budes delat, nejdrive udelej zalohu NAND, stavu v jakem je PSP nyni..

Pak bych jednoduse pres DCv7 (proc pouzivas stare DC, jeste na 3.80M33 ?!) vytvoril nove idstorage..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu