Design Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Mam psp od vanoc a baterije vydrzi 5 hod je to normalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Co bych dal aspon za 3 hodiny. :roll: ty seš ukecanej :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Design Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 ale jak je mozne ze mi pri 100% ukazuje 5 hod a jeste pred par dny mi ukazovalo 8 HOD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 no to se mi zda jako kravina leda ze bys baterii nejak poskodil? spatnym nabijenim? nevim no to se mi moc nezda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Design Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Spatne ji rozhodne nenabijim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Design Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 a poskodil? nebylo jak da se rict ze moje PSP jeste neopustilo domov a jak sem ji tam dal tak nebyla vytahnuta takze tezko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Já jsem to začal nabíjet s prominutím jak hova*do. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 a jak to teda delas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Design Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Ale ta tady ute baterije by melo byt jedno jak se nabiji ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 no melo snad pokud to porad neodpojujes pri nabijeni... by mohlo dojit k castecne ztrate kapacity.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 U každý baterie by si snad měl úplně vybít a zas úplně nabít a nehrát při tom jak já. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Design Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 NE takovy veci fakt nedelam ale pripada mi to nejake divne!Asi nikdo nevi odpoved no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Design Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 U každý baterie by si snad měl úplně vybít a zas úplně nabít a nehrát při tom jak já. No ale tady u te co jsem se docetl je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Design Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 No nic du chrnet myslim ze to proberem jeste zitra tak zatim Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 no melo by byt bacha na tapetovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubika1 Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Teď jsem nabil baterii a píše že vydrží 8:48.... ale skutečně mi nevydrží dýl než 3,5h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 U každý baterie by si snad měl úplně vybít a zas úplně nabít a nehrát při tom jak já. :roll: Nesmysl. Můžeš hrát při nabíjení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 U každý baterie by si snad měl úplně vybít a zas úplně nabít a nehrát při tom jak já. :roll: Pozor, úplné vybíjení je dobré jen u NiCD článků. Veškeré ostatní se vybíjením pod určitou mez nenávratně ničí. To platí u všech přístrjů. Nejvíce jsou na toto háklivé Li-Poly články a olověné články. Tím je můžete i naprosto odepsat během krátké doby. Nezapomínejte, že většina baterií trpí samovybíjením, takže se nemůžete spoléhat ani na automatické vypnutí PSP vybitím. Já nabíjím raději už při blikající diodě na PSP a zatím jsem v pohodě. Neopatrné zacházení a nabíjení může být důvod vašich problémů se zkracujícím se provozním časem. Pro bližší informace doporučuji vyhledat fóra o fotografování digitálem nebo o RC automodelařině s elektro pohonem, kde je nabíjení a péče o baterky častým tématem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 U každý baterie by si snad měl úplně vybít a zas úplně nabít a nehrát při tom jak já. :roll: Nesmysl. Můžeš hrát při nabíjení. ano, iba sa Ti bude PSP dlhsie nabijat... ale ja som si napriklad vsimol, ze ked mam vybitu bateriu a zapojim do nabijacky, a potom hram MoH infrastructure (teda wifi maka a maka), tak sa mi PSP prepne z nabijania (oranzove svetielko) na normal status (zelene svetielko)... a ked hru potom vypnem a som v menu, tak sa to znova zmeni na oranzove, ale bateria sa nenabija (aspon nie hned, dlhsie som necakal a vybral a znova zastrcil do nabijacky a zacalo sa znova nabijat, teda ikonka baterky zacala blikat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Taky je zvláštní, že když mi začne blikat zelená dioda, že je psp vybité, tak když ho vypnu, tak už ho nezapnu a je totál vybité. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 U každý baterie by si snad měl úplně vybít a zas úplně nabít a nehrát při tom jak já. :roll: Nesmysl. Můžeš hrát při nabíjení. ano, iba sa Ti bude PSP dlhsie nabijat... ale ja som si napriklad vsimol, ze ked mam vybitu bateriu a zapojim do nabijacky, a potom hram MoH infrastructure (teda wifi maka a maka), tak sa mi PSP prepne z nabijania (oranzove svetielko) na normal status (zelene svetielko)... a ked hru potom vypnem a som v menu, tak sa to znova zmeni na oranzove, ale bateria sa nenabija (aspon nie hned, dlhsie som necakal a vybral a znova zastrcil do nabijacky a zacalo sa znova nabijat, teda ikonka baterky zacala blikat) To mi dělá taky, nejspíš to jede z nabíječky. Taky si můžete dát čtvrtej stupen podsvícení displaye na nabíječce :D No jinak PSP by mělo mít ochranu před uplným vybitím, takže by baterii měla zustat ještě nějaká energie aby se nepoškodila. Já osobně nabíjím když mi bliká kontrolka. A za nabíjení normálně hraju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 ja tiez tak, nabijam pri jednej palicke, resp. ked zacne blikat zelena kontrolka, tak to uz ihned zapajam pod prud... len je ta kontrolka trosku nesikovne umiestnena, casto si ju zaclanam palcom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Teď jsem nabil baterii a píše že vydrží 8:48.... ale skutečně mi nevydrží dýl než 3,5h... To je jen teoretický čas. Jde o to, že ti to ukáže zbývající čas v tomto stavu(nic nejede ani nehraje, jen displej svítí a zobrazuje statický obraz), což znamená, že by to tolik asi vydrželo, kdybys to v tomto stavu tsále udržoval. Jakmile ale třeba jen zapneš wifi, začne se čas pomalu zkracovat. U hraní je to ještě divočejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 ja tiez tak, nabijam pri jednej palicke, resp. ked zacne blikat zelena kontrolka, tak to uz ihned zapajam pod prud... len je ta kontrolka trosku nesikovne umiestnena, casto si ju zaclanam palcom... Máš pravdu při hraní to není vůbec vidět, ale nemyslím že když PSP vybijete (uplně že vám to uloží hru a vypne se) že by to nějak vadilo. Hlavně se ho nesnažte zapnout to už by k poškození dojít mohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 ja tiez tak, nabijam pri jednej palicke, resp. ked zacne blikat zelena kontrolka, tak to uz ihned zapajam pod prud... len je ta kontrolka trosku nesikovne umiestnena, casto si ju zaclanam palcom... Máš pravdu při hraní to není vůbec vidět, ale nemyslím že když PSP vybijete (uplně že vám to uloží hru a vypne se) že by to nějak vadilo. Hlavně se ho nesnažte zapnout to už by k poškození dojít mohlo. nie som si isty, ze ci sa uklada hra predtym, nez sa PSP vypne... skor sa v takom pripade da nastartovat tam, kde sme skoncili pred tym, nez sa to vyplo... ale to tiez nie je pravidlo, sa mi vidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 To sem myslel zustane to tam kam si to dohral. Spatně sem to vyjádřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Design
Mam psp od vanoc a baterije vydrzi 5 hod je to normalni?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
12
5
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 2
52
led 3
7