Design Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Mam psp od vanoc a baterije vydrzi 5 hod je to normalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 mě už nabitá baterka nevydrží ani těch 5 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 A mě sotva 3, ani to ne :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Š@fry Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Sem slyšel že když hraješ ňákou hru a ještě k tomu přes wifi a máš to zapojený v nabíječce,tak to ani nestíhá nabíjet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 stalo se nekomu ze kikslo PSP kvuli baterce uprostred savovani pozice? :) me kdyz blika to svetylko a savuju tak vzdycky mam nervy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 jj me se to stalo dneska pri WRC ale jak jsem prisel dom tak jsem zapl psp a hned mi to nacetlo tam kde jsem predtim skoncil.UFF! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallKeNoW Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Mno me 1 i 2 psp vydrží 6 hodin v nečiným stavu, ale je samozžejmě zaplý :D a určitě laser při čtení UMD ždíme baterku jak bezdomovec chleba v okeně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 4 hodky = hry 4 hodky = filmy 8 hodin = mp3 8/9 = obrazky ale kdo by se na to furt cucel :D ..taky jde vo to jak mas podvicenej display, ja ho mam na dvojku a nestezuju si :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka71 Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Me taky vydrzi 3 hodky a to mam PSP mesic stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Mám tedy sice PSP jen něco přes dva měsíce, ale mě po dvou hodinách sledování filmu v PMP (AVC, takže mu stačí pro běh 120 MHz) klesne baterka maximálně o 20 %... Takže si to spočítejte... Krásných 10 hodinek zábavy (se standardní baterií). Je tedy pravda, že podsvícení mám na nejnižší úroveň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brin Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Laser teda mechaniku rozhodne nezdime. Zdime ji ten motor co to roztaci!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Laser teda mechaniku rozhodne nezdime. Zdime ji ten motor co to roztaci!!!! ked uz, tak nie mechaniku, ale bateriu... ;) Ja som si doteraz myslel, ze laser zerie viac energie nez ten motorcek... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Design
Mam psp od vanoc a baterije vydrzi 5 hod je to normalni?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
12
5
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 2
52
led 3
7