iLukas Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 . navic iPHONE zatim chybi cj a snad prej nejde vypnout T9 :roll: (pritom ma qwerty, aspon kdyz jsem se koukal do sms tak mel). T9 ide vypnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
larc!t Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Já osobně bych šel do iPhonu připadá mi takovej uživatelsky lepší, ale někde jsem četl, že si na něj hodně lidi stěžují..Sám někomu zavolá, sám pokládá hovory,u bílech verzí jsou vidět praskliny atd..atd.... Někdo zase říká že s tím nemá žádný problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Já osobně bych šel do iPhonu připadá mi takovej uživatelsky lepší, ale někde jsem četl, že si na něj hodně lidi stěžují..Sám někomu zavolá, sám pokládá hovory,u bílech verzí jsou vidět praskliny atd..atd.... Někdo zase říká že s tím nemá žádný problém.. to se stávám všem telefonům s velkou dotykovou obrazovkou... mě se to stávalo s HTC wizard... iPhone je pro uživatele co maj nejradši vzhled a jednoduchost jedna velká nevýhoda HTC telefonů ... všechny maj(aspon většina) jen 65k barev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 EDIT: shiddo: mrkni na HTC TOUCH PRO - http://www.hshop.cz/htc-touch-pro.htm je to úplně stejné zařízení jako Diamond + má slot na MICRO SD karty a hardwarovou klávesnici !!! (podle mě nejlepší Pocket PC a nejlepší telefon ;)) jj sak to je ten "Raphael" :) http://www.mobilmania.cz/default.aspx?section=21&server=1&article=1120107 T9 ide vypnut ja cetl, ze jde kdyz neco doinstalujes / hacknes. pokud to nevyresili s nejakou novou verzi os tak promin, ale tak trapna funkce a nejde vypnout sama od sebe mi prijde u takoveho telefonu jako docela vysmech. jinak iphone ma chyby jo (kazdej phone neco ma), ale nerikam, ze si ho nemuze nekdo koupit. proc ne kdyz se mu libi. ja taky kupuju hafo veci ne jen kvuli vybave, ale ze zaujmou na prvni pohled. ale z tehle dvou preferuju diamond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 anonymusi, ty si hroznej chytrolín :) .. například mi uveď ty tvoje slavné ,,bugy" , zajímalo by mě, kde si na ně za těch tvých ,,30 minut používání" v prodejně přišel, buď jsem mám špatnou verzi (vlastně měl jsem) a nebo jsem je zkrátka a dobře neobjevil :) .. a předraženost? už to tu někde psal :dragunov: , u Nokií a podobných telefonů částka 10 000,- - 12 000,- nikoho z míry nevyvede, ovšem rejpalové si na ty jabka vždycky něco najdou že?;) tím končím, topic není o žabomyších válkách mezi námi dvěma, to že jsi hňup, je známá věc, nemá cenu se tím dále zaobírat :) mimo to, zakladatel topicu chtěl vědět uplně něco jiného :) a tudíš se budu opakovat, budu nadále podporovat iphone, myslím , že si ho užije víc , než , jak tu všichni říkáte, na práci více dělaného HTC :) konec, šmitec, dál už jen k tématu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 iphone.....:love: je proste nice,to ovladani,ten styl,uz jen ,kdyz ho budes mit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Čistě náhodou jsem narazil na tohle téma... Osobně mám oba... Vlastně měl jsem. iPhone je lepší telefon. Skvělý přehrávač. A vůbec prakticky myšlený přístroj. Hlavně velký displej je fajn věc. Diamond je naproti tomu o něco horší telefon. O přehrávači ani nemluvě. Jistě, je to lepší něž nějaká Nokia N95. Ale na iPhone se dotahovat nemůže. Podle je ale mnohonásobně větší pomocník než iPhone. Navigace, offline jízdní řády všeho po ČR (pouze za 300/rok), a spoustu dalších aplikací. Pokud bych kupoval jenom telefon. vyhrál by iPhone. Ovšem jeho 3G verze trpí žalostnou kvalitou (spíš bych zvolil starší verzi, která se ale zase musí hackovat pro použití v ČR). Pokud chci něco na telefonování, příležitostnou SMS (na pididispleji HTC se píše opravdu špatně, to mi věřte), a hlavně pomocníka v každodenním životě, pak jedině Diamond. Alespoň do doby, než se Apple umoudří, a úplně otevře svůj telefon všem aplikacím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 iphone lze ovládat pouze rukama nikoliv stylusem Stylus... http://www.gsm-shop.sk/prislusenstvo/iphone-a-pda/iphone/dotykove-pero-iphone-vyv-cierne inak hlasoval som pre iPhone mam ho doma a som nadmieru spokojny... mam starsiu verziu(16GB)... zatial ziadne problemy telefon ide jak ma vsetko funguje(a to ho mam uz skoro rok)...milion aplikacii a s tym flashnutim aby sa dal pouzivat na SR zabere len tak 30-60min ....a zas vam to vyzdrzi na dalsie 2-3 mesiace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Asi tak jak píše N3o21, je škoda, že Apple neotevře svůj telefon i ostatním aplikacím ( například TomTom navigace). Iphone jsem měl jak 2G, tak 3G. Mně se víc líbil 3G, tak jsem si ho nechal. Přece jenom ta "jistota", že máte záruku. je dobrá....U 2G budete mít záruku težko. U 2G se mi nelíbil jack, který sice je 3,5mm, ale každá sluchátka se do něj srtčit nedají. Jinak 2G je asi po designové stránce hezčím kouskem. Zpět k tématu: HTC jsem nikdy neměl, iPhone už mám téměř půlrok a jsem naprosto spokojený. BTW: Ten unlock a jailbreak na iP 2G zabere ani ne 30 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Čistě náhodou jsem narazil na tohle téma...Osobně mám oba... Vlastně měl jsem. iPhone je lepší telefon. Skvělý přehrávač. A vůbec prakticky myšlený přístroj. Hlavně velký displej je fajn věc. Diamond je naproti tomu o něco horší telefon. O přehrávači ani nemluvě. Jistě, je to lepší něž nějaká Nokia N95. Ale na iPhone se dotahovat nemůže. Podle je ale mnohonásobně větší pomocník než iPhone. Navigace, offline jízdní řády všeho po ČR (pouze za 300/rok), a spoustu dalších aplikací. Pokud bych kupoval jenom telefon. vyhrál by iPhone. Ovšem jeho 3G verze trpí žalostnou kvalitou (spíš bych zvolil starší verzi, která se ale zase musí hackovat pro použití v ČR). Pokud chci něco na telefonování, příležitostnou SMS (na pididispleji HTC se píše opravdu špatně, to mi věřte), a hlavně pomocníka v každodenním životě, pak jedině Diamond. Alespoň do doby, než se Apple umoudří, a úplně otevře svůj telefon všem aplikacím. no tak s tím přehrávačem ... na HTC si vybíráš sám jaký přehrávač budeš mít ... jak zkoušel hodně přehrávačů ... ale u jednoho jsem zůstal ... Pocket Music .... luxusní přehrávač ! ... přímo na obrazovku "DNES" zesílení bassy! ale ne take že vám to sluchátka nestíhaj ... prostě čistý silnější bassy celkem 3stupně ;) ... no psaní na HTC diamond asi jedině stylusem (proto je lepší diamond pro - wh klávesnice, nebo touch HD )obří display ještě větší než u iphone i vyšší rozlišení asi 2x) no od applu bych bral asi jenom ipod touch to jediné za ty prachy stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Mám HTC Diamond IV (T-mobile verze Diamondu) a za Iphone bych v žádnym případě neměnil.. Přijde mi jak kdyby byl vytvořenej na vykrádání aut, bo na pádlování :P. Dobře, sice má velkej, pěknej display, ale na úkor toho jsou ty parametry hrozný.. Diamond má skvělej, líbivej design.. K Softwaru se vyjadřovat nebudu (už tady toho bylo dost, ale každopádně WM rulezzz :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja bych si koupil iphone pac ma o 15 935 000 vic barev a vypada lip ,ten htc vypada tak plastove a iphone vypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja bych si koupil iphone pac ma o 15 935 000 vic barev a vypada lip ,ten htc vypada tak plastove a iphone vypada dobre tak si kup nokii za 30k která má prd funkcí akorát pro tebe xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 HTC Diamond vypadá ještě líp. Ale iPhone má prostě praktickou konstrukci. A velký není. Oni jsou skoro stejně velké. HTC má jen spoustu nevyužitého prostoru kolem displeje. A barvy... IMHO je to jedno. 65 tisíc barev je standartní hloubka (16-bit). Ten rozdíl nepoznáš. Beztak jsou ty barevné hloubky jen švindl. Když už... Tak 32-bit... Nebo alspoň 24-bit. A stejně jsou nakonec ty displeje hardwarově 14-bitové (v lepším případě 16, nebo 18... ale pak zase mají duchy), takže se to pak stejně musí přepočítávat. Do iPhone bych klidně šel... Zaprvé ho operátoři hodně dotují. A je v mnoha věcech lepší. Jenže na HTC je stále lepší software, který mi každý den pomáhá. Není to jen stylová hračka (i když i to...). Cloud.M@$T€R: O záruce mi ani nemluv... já vystřídal 3 iPhony 3G. Vždycky mi dali nový, a pak jsem ještě musel operátorovi vysvětlovat, že ho navštíví obchodní inspekce, když mi nevrátí peníze... Záruka.. Tady v ČR? No... to jde spíš jen o ten pocit. Od té doby bych šel mnohem raději do prvního iPhone, protože ten se mi alespoň nezačne rozpadat pár hodin po vybalení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Osobne mam doma HTC i iP 3G od Tmo.... Shrnu to :D HTC ma win mobile coz pro me neni vhodna volba jelikz je to od microsoftu :D HTC mensi display HTC horsi prohlizeni webu HTC lepsi fotak HTC min aplikaci.. iP 3G Lepsi ovladani iP 3G lepsi image :D iP 3G kvalitnejsi display iP 3G AppStore iP 3G horsi fotak _________________________________________________________ Berte mě s rezervou :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cohy Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Tak kdybych měl na výběr mezi HTC a Iphone tak volim Iphone. A kdybych měl ''love'' tak jdu do XPERIA X1, dá se sehnat i za 11K kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 ja nevim nemam zkusenosti s HTC ale s iphonem malo(mam ipod touch co ze je pres stejny krom funkci mobilu)iphone s mi zda hrozne moc jednoduchej...ja mam rad vychytavky co mobil uz ma:)...a kdyz bych to hodnotil jako clovek kterej nerozumi telefonum a iphone se mu libi tak na to ze zakladni verze neumi natacet videa a posilat veci pres BT se mi za ty prachy zda hodne smutny...volil bych HTC:).. BTW:tenhle topic uz starej a tady pan Sim3to uz ma urcite davno vybrano:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 BTW:tenhle topic uz starej a tady pan Sim3to uz ma urcite davno vybrano:) Ja uz jsem jednoznacne rozhodnutej :) iPhone vede... HTC se mi libil hlavne kvuli tomu ze umel otevirat soubory z office. Coz iphone zmakne jednou aplikaci... Mam ipod a jsem s nim max. spokojenej. Mozna nekdy prodam, pridam nejakej ten peniz a koupim iphone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Jinak, nic proti, ale příjde mi to zbytečné zakládat ne?Za 1.Tam máš recenzy, od které si to každý přečte a za 2.máš tam Shrnutí.Tak nevím co řešit.:roll: Já bych volil asi HTC.Sry, ale do Applu du jen, když to nutně potřebuji.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 .....iPhone..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Jak vidim tak se tu najdou i taci co to jeste berou za aktualni :dozey: Takze prosim mody o >>>>>>>>>>LOCK<<<<<<<<<<<<<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 tal jsem si domu privezl HTC Touch Diamond 2. Namohu nic jineho nez chvalit, jeste ze jsem nesel do iPhonu (o nem jsem se rozhodoval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.