APz Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Dobrej, můj kámoš má problém, celou dobu hrál na modrým sandisku isa a najednou nic, když najede u game do MS, tak píše "there are no game". Oo; Umí někdo pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 formát karty .... pak zkusit znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 APz Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 formát karty .... pak zkusit znovu To už jsem radil taky, stále nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Nenainstaloval si omylem oficální fw?Třeba omylem z diskety klikl na update nebo to tam omylem dal a spustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 at tu kartu vynda a zas da do psp... muze to byt jen to, ze po formatovani se nechce v psp nacist bez vydelani... moja karta mi to taky udelala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Stejne problemy jsem mel take s modrym sandiskem, pomohl nekolikanasobny format v PC/PSP Slim/PSP Fat.. .. jestli nepomuze, zkusil bych programek dd for windows a kartu prejet nulovymi bity z /dev/null (tedy kompletne ji vyresetovat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
APz
Dobrej,
můj kámoš má problém, celou dobu hrál na modrým sandisku isa a najednou nic, když najede u game do MS, tak píše "there are no game". Oo;
Umí někdo pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts