APz Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 Dobrej, můj kámoš má problém, celou dobu hrál na modrým sandisku isa a najednou nic, když najede u game do MS, tak píše "there are no game". Oo; Umí někdo pomoct?
0 tekken90 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 formát karty .... pak zkusit znovu
0 APz Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 formát karty .... pak zkusit znovu To už jsem radil taky, stále nic.
0 zlatokop.zas Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Odesláno Září 1, 2008 Nenainstaloval si omylem oficální fw?Třeba omylem z diskety klikl na update nebo to tam omylem dal a spustil
0 ice22222 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Odesláno Září 1, 2008 at tu kartu vynda a zas da do psp... muze to byt jen to, ze po formatovani se nechce v psp nacist bez vydelani... moja karta mi to taky udelala
0 Anonymous_ Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Odesláno Září 1, 2008 Stejne problemy jsem mel take s modrym sandiskem, pomohl nekolikanasobny format v PC/PSP Slim/PSP Fat.. .. jestli nepomuze, zkusil bych programek dd for windows a kartu prejet nulovymi bity z /dev/null (tedy kompletne ji vyresetovat)
Otázka
APz
Dobrej,
můj kámoš má problém, celou dobu hrál na modrým sandisku isa a najednou nic, když najede u game do MS, tak píše "there are no game". Oo;
Umí někdo pomoct?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts