TheSkunk Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Stejně JIN 4ever :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 JOJO za Jina hraje plno lidí. ale za obtížnější postavičky jen hrstka.A dost mě sere, když narážím pořád na jedny a ty samé. Většina valí jen juggly a složitější taktitu, nebo slušnou defenzivu vůbec neovládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Jak se to vezme... Jin žádný "SUPERSKILL" není... Comba nic moc... ... ale to je věc názoru... podle mně je větší lamáctví je hrát za Furyho, Yoshimitsuho atd. ... Ale jak říkám věc názoru ... PS: Siberius svatá pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Mužem dát proti sobě, hraju teď za Marduka ,ale můj favorit je King. Jo a taky každá postavička je skvělá, jen se to musí umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Jak se to vezme... Jin žádný "SUPERSKILL" není... Comba nic moc... ... ale to je věc názoru... podle mně je větší lamáctví je hrát za Furyho, Yoshimitsuho atd. ... Ale jak říkám věc názoru ...PS: Siberius svatá pravda... Jin je velice silna postava pokud te dostane na zed,tak uz nemas sanci. Comba je velice drsny,ale na vetsinu potrebujes obrovsky skill a dobry input (tzn. just frame) pro novacky nevhodna postava. Ohledne B.Fury te musim opravit, je to HC postava na nauceni, znam pouze dva lidi u nas v republice co zvladaji Taunt v combo a u zdi (proste i kdyz se kryjes tak diky Tauntu ti da hit a nasledne combo). Samozrejme,ze otresne mnozstvi noobu jediny co umi je pribehnout chytnout nebo davat donekonecna low, coz pri online dokaze totalne nasrat, v offline uz jsou s timto stylem v haji:D Dale Yoshimitsu,je taky casto zneuzivan noobama v online,ale podle me patri k jednem nejhur naucitelnym postavam v T6, protoze vymyslet spravne funguji strategii boje s mecem a bez mece, je slozite, vyzaduje to velkou davku trpelivosti, coz vetsina lidi nema. Pro ostatni vice info ohledne postava a tak podobne se mrknete na www.czecharcade.com forum na bojovky. Doufam,ze to admini nebudou brat spatne, je to forum specializovane pouze na bojovky, nic vice nic mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 To Sibereus : Ok dáme.Ale až tak v Únoru... Protože máme v práci docela fofr. A od 1.Ledna do 25.Ledna jedu do Alp ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 zdravim Tekkenovci :-) .. jestli chcete tak si me pridejte a muzem zahrat online nick:Vlco77..jinak hraju za Paula :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MardocCZ Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 (upraveno) Zdravím, jsem věrným fanouškem Tekken série, počínaje 1 konče Tekken Tag Tournamentem 2, který jsem neměl ještě tu čest hrát :D Každopadně najdou se tu nějaký vášnivci, kteří by poměřili síly? Na to navazuje moje druhá otázka jestli to vůbec jde? Přidat si přítele a s ním hrát Tekkena online? Kdyžtak jsem tam jako MardocCZ - prevazne hraju Hwoaranga a Lawa Upraveno Březen 22, 2013 uživatelem MardocCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.