Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mizení složek v adresáři ms0:/PSP/


Sedlin

Otázka

Čau, potřeboval bych pomoct s jedním problémem. Po kompletním formátu karty a resetu flash1 mám všechny složky správně, ale po nějaké době, když zapnu PSP, tak nevidím žádné hry. Po shlédnutí složky PSP mě zarazilo, že tam nic není - složky se mi tam vždy SAMI smažou (SYSTEM, GAME,...). Prostě složka root/PSP/ je prázdná a pak mi nefungují hry. Při manuálním vytvoření složek vše funguje, jak má, ale zase jen chvíli, pak se smažou. Nevíte co s tím? Už jsem zoufalej. Mám PSP slim 2000 ceramic white s CFW 4.01 m33 + 8GB Sony. Recovery mám nastavený správně, protože chvíli (třeba den) v klidu hraju a pak to zase nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak fake kartu mám asi určitě, je to Sony a je strašně pomalá. Ale kartou to nebude ne? Když mi mizí vždy jen ty samé věci stále dokola. Nemůže to být tím CFW? Fakt se mi maže jen vše, co je ve složce PSP.

Zrovna teď jsem si vytvořil složku GAME ve složce PSP a hry zase můžu hrát. Taky vždy přijdu o složku THEME, takže nemám ani jiný XMB, jinak plugin mám jedinej a to CXMB a dělalo to i před tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu