riddle Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Zdravim chtel bych se optat zda nekdo ma zkusenost s Externim hardiskem pripojeny pres LAN a zaroven by obsahoval nejakej Media server... Chtel bych neco podobnyho ale nevim co by stacilo. Z pc se mi to stremovat uz nechce a palit na dvd taky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 externí USB disk určitě...a samotný disk s media serverem ? nevím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 premyslel jsem nad timdle... http://www.hw-shop.cz/shop/218/detail/206035/0|142| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 To by mohlo šlapat, dle specifikace obsahuje multimediální soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 no prave, a to by bpak bylo uplne das uber... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Tak to kup přes net a když ti to nebude chodit, můžeš to do 14 dní vrátit bez udání důvodů, akorát si dej bacha na storno poplatek balné plus poštovné, protože když to hradíš ty nemají nárok ti to srazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ndugu Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 jeste by mel fungovat router asus w500, kterej obsahuje i nejaky media center a s ps3 udajne funguje.. http://www.linuxexpres.cz/hardware/asus-wl-500g-premium-router-pro-malou-kancelar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave3991 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 čau bude mě fungovat externi hdd když ho přes e-satu připojim k pc a přes usb k ps3 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 čau bude mě fungovat externi hdd když ho přes e-satu připojim k pc a přes usb k ps3 ??? Nevím co si od toho slibuješ, propoj radši PS3 přes router s PC a máš po starostech, nevím jak by jsi chtěl propojit PS3 a PC přes USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 vcera jsem koupil externi hdd pres usb a slape....vice ti neporadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 vcera jsem koupil externi hdd pres usb a slape....vice ti neporadim Ty taky nevíš co kam psát, víš proč je tu ten topic, kvůli media serveru. To je jedna z možností jak na PS3 prohlížet mediální obsah ze serveru tu ikonku jsi určitě v menu viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave3991 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 já to myslel tak že bych připojil jeden HADR k ntb a k PS3 jinak si od toho slibuju to že nebudu muset zapinat pc když něco budu chtit z hdd :roll: btw pčes usb to jede 400mb/S a přes router jen 100mb/S Jak již bylo zmíněno, disk podporuje rozhraní USB 2.0 (zpětně kompatibilní s USB 1.1), které zvládá maximální přenosovou rychlost až 480 Mb/s. Díky rozhraní USB nebudete mít problém disk snadno připojit k většině moderních počítačů - stačí Vám alespoň jeden z konektorů USB 1.1 nebo USB 2.0. Disk je kompatibilní s PC s operačními systémy ME/2000/XP. asi tak našel jsem to na czechcomputer v diskách 3.5 externí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 premyslel jsem nad timdle... http://www.hw-shop.cz/shop/218/detail/206035/0|142| tohle ti nepojede je to na principu NASU, to znamena ze bys potreboval aby tvoje ps3 mela podporu windows workgroup coz ps3 nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boer Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Zdravim, to co jsi si vybral ti samozdrejme bude fungovat. Jelikoz qnap podporuje upnp protokol po kterem PS3 dokaze stremovat video, hudbu a fotky. Ja mam osobne synology 108j (+-2500,- bez HDD) a vse funguje jak ma. Problemy a doporuceni: 1, pripoj prez lan kabel wifi je pomale na streming. 2, pokud mas data ulozene na internim disku PS3 funguje nahled videa v XMB ale pokud oteviras z USB nebo site video nahled nejede. 3, Album art u MP3 funguje pouze pokud je obal vlozen primo v MP3 tagu (napr. itunes). 4, cim vice ram v ext disku tim rychlejsi prenos po siti. Synology i QNAP ma velkou opensource zakladnu takze lze instalovat i jine media servery (twonky atd.). Dalsi vyhoda treba synology jsou dalsi webove sluzby jako treba download station kdy muzes stahovat z rapidshare atd bez pocitace. Pokud te bude jeste neco zajimat dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ja mam Harda pres LAN a nefunguje kdyz dam v ps3 najit naky ty multimedia bo co tak to nic nenajde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boer Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ja mam Harda pres LAN a nefunguje kdyz dam v ps3 najit naky ty multimedia bo co tak to nic nenajde... Jak jsem psal pokud mate HDD na siti MUSI podporovat UPNP protokol. Ten se postara o to ze media z predem definovanych adresaru na disku se streamuji pro PS3. Take je potreba UPNP zapnout v XMB mam pocit ze pod network settings. UPNP streaming je resen aplikaci proto bud OS na pocitaci nebo disk s linuxem a podporou doinstalovani. Napr. prave synology nebo Qnap. Moznosti prehravani po siti polopate: 1, NAS storage - HDD s LAN portem postaveny na zaklade Linuxu. Napriklad Synology www.synology.com nebo QNAP viz prvni dotaz. 2, PC s windows nebo MAC OSX nebo linuxem a nainstalovany UPNP media server. Googlujte a najdete. Pod windows umi napr. komponenta Nera. Ohledne prehravani z Windows slozky po LAN jako na jinem pocitaci to proste nejde Media server v XMB je prave zarizeni s podporou UPNP. USB disky jsou naprosto jina zalezitost. Pokud bude zajem muzu vam udelat navod jak na konfiguraci synology zarizeni a popr. nera pod WIN. Dejte vedet pokud bude neco nejasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.