Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flashnutí PSP


Johnysko

Otázka

Zdar, sháním někoho opravdu zkušeného kdo kámošovi naflashuje jeho PSP, jedná se o psp tuším že starší FAT je to typ 1004 - K. Sháním někoho opravdu zkušeného a né někoho kdo to bude dělat po prvé či jich naflashoval zatím jen opravdu málo. Jo ještě musíte být z prahy.Piste sve solidarni nabidky rovnou i s pevnou cenou kterou si za praci reknete.Dik za ochotu.

Johnysko :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
v tý sekci kde si zakládal topic je tnehle topic! dokonce jako důležitý!

http://console-forum.net/showthread.php?t=17627

jak těžké je číst

Ano ja vim ze to tady je cist umim to se neboj dokonce od skoly :D

ale prave sem se chtel zeptat kdo s tim ma zkusenosti dost proto sem zalozil tento topic abych se zeptal kdo s tim ma zkusenosti co kdyz na mape bude nekdo kdo tomu treba nerozumi tolik nebo nema takove zkusenosti. Mimochodem dekuji za posledni odpoved to je co jsem chtel. Dekuji. Ale muzete dat i dalsi tipy :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Staci se podivat na nick na mapce a vyhledat jeho prispevky zde na foru.. Pokud na 5 prispevku, je asi jasne, ze nebude mit tolik zkusenosti, jako nekdo s 1000 prispevky (pokud to nejsou same hloupe dotazy a OT).. Pokud ma jeste nekdo nekde pochvalu (najdes take dle funkce hledej na foru, nebo v topicu Overenych lidi - info o foru), tak je to snad jasne.. naopak, pokud je na nekoho stiznost (tak uz asi neni na mape) - tak se s nim nedomlouvej..

.. jak jednoduche.. mapka vznikla prave aby se predeslo podobnym zakladani topicu.. Od toho je tu topic http://console-forum.net/showthread.php?goto=newpost&t=7827

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu