Maverickone Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 chtel bych se zeptat ,jestli nahodou nebude v budoucnu naruto ultimate ninja heroes 3!?dival jsem se na google ,ale nic jsem nenasel ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 nezajimas se nejak brzo neni to takova doba co vysla 2ka a ty uz by si chtel 3 jku!!no jiste nekdy bude ale tento rok necekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Září 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 nezajimas se nejak brzo neni to takova doba co vysla 2ka a ty uz by si chtel 3 jku!!no jiste nekdy bude ale tento rok necekej. no ,me pripadala 2ka uplne stejna a taky cekam na shippuuden verzi hry naruto ,ptz ted maji novy jutsu a to se mi nejvic libi ,jak treba davam za KAKASIHO chidori atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Len Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Slišel jsem něco o 3ce že vyjde ale fakt nemůžu na to spolíhat:roll::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 psp.ign.com ! tohle je jen spekulace..dokud není nic oznámený je to zbytečný ..locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maverickone
chtel bych se zeptat ,jestli nahodou nebude v budoucnu naruto ultimate ninja heroes 3!?dival jsem se na google ,ale nic jsem nenasel !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts