Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vrčení z reproduktorů - vyřešeno


Zdenci

Otázka

Ahoj. Jsem novým, zatím ne 100%ně šťastným, majitelem PS3. Mám problém s vrčením reproduktorů u TV. Stačí pouze zapnout konzoli do elektriky a připojit ji k televizi (hdmi -> Scart). Dokonce to vrčí, ikdyž je hlavní vypínač na konzoli vypnutej. Umí mi někdo poradit? Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To mi dělalo taky,nevím jestli je to ten samej případ ale mě pomohl jakýsi odrušovač je to obyčejný krátký kabel a uprostřed je takoví váleček a na koncích klasický cinče,červenej a bílej a ten zapojíš mezi zesilovač a scartovej kabel od ps3.To pomohlo,ihned bylo po hučení,měl by si ho sehnat v nějakym elektru kde se specializujou na antény,konektory,atd já za něj dal 200kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jediné co mě napadá zkusit na jiné TV.

Jestli jsi z Prahy mohl bych ti půjčit svůj kabel mě to nedělá. Jinak mě 5,1 bedny chrčí taky jenže je to tím že jsem dělal přestavbu pokoje a mám vedení k reprákům zamotané do 220V :D Může to dělat i souběh s kabelem napájení TV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Me to taky hucelo kdyz jsem to zapojil do CRT tv pres redukci na scart .

Vyresil sem to novou telkou lcd a pripojeni pres hdmi , ale to uz byla obednana a spis sem to na te crt jen zkousel .

Ty asi v planu novou telku nemas , takze bych tidoporucil nejaky kvalitni kabel s pozlacenymi konektory a kvalitnim stinenim a nebo nekde sehnat ten valecek s magnetem jak uz tady nekdo radil , ten kabl co k tomu sony dodava je to nejhorsi co muze byt....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu