LuK4SO Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jak tu někdo psal, že 1200 mAh vydrží 6-7 hodin??? Cože? Si spadl z Marsu??? LOL mně vydrží 3 - 4 hodiny při dobrý vůli origo 3600 mAh, tak se vzpamatujte newbie... Ten 10 000 mAh ext. zdroj není FAKE, ta 10 000+ je ;-) odzkoušeno, rozebráno ;-) 1200 mAh mně taky vidrží kolem 6,7 hodin:arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANCOMP Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Do nej by sem asi nesel, neni to nejlevnejsi a taky ne original, a pak to bouchne cloveku přesně když to nebude čekat, stalo se to kámosovi u FATka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Mam 2 otazky pro ty, kteri si koupili ten ext. zdroj 10 000 mAh.....:D 1) Opravdu ma takovy vykon?? 2) Je kvalitni? (mam na mysli jestli po 2 nabijenich neklesne jeji vykon treba na 750 mAh, jako je u neznackovych baterek a externich zdroju obvykly) THX:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 1200 mAh mne vydrzi asi 6hodin kdyz s tim nic nedelam,kdyz v kuse hraju tak asi 2 hodiny a kdyz cumim na filmiky tak asi 4 hodky..... a ten zalozni zdroj si urcite koupim baterka 2400 mAh stoji 450,- a zdroj 10 000mAh stoji 800,-???? proste bomba :google: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Az to nekdo bude mit odzkousene napiste poznatky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 hee pujdu do gesu a zeptam se jestli by se nedala naka vyrobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14289 to jsem si koupil a je to fakt mazec, nabíjí přez USB:D dá se využít skoro na cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14289 to jsem si koupil a je to fakt mazec, nabíjí přez USB:D dá se využít skoro na cokoliv Má někdo zkušenosti s tím 10 000mAH pls??:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Má někdo zkušenosti s tím 10 000mAH pls??:psp::psp: tak pošli odkaz ať víme o co jde8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 tak pošli odkaz ať víme o co jde8) viz. 1 stránka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Má někdo zkušenosti s tím 10 000mAH pls??:psp::psp: Jo, je to hovadina. 50h to fakt nevydrzi.. Ten, kdo si to takhle krasne prepocita na hodiny a vidi takovy unreal vysledek a stale tomu veri, nemuze byt dusevne zdravi. Samozrejme 10k mAh je tam pouze natistene.. to je tak vse. Navic je to predrazene. Jak uz tu nekdo psal - baterie jen original od Sony .. Sam mam neznackovou a mohu vam rici, ze se ted (asi po roce) bojim, aby mi nebouchla, jak se nafukuje (a to nemluvim o tom, ze uz po mesici vydrzela mene, nez orig. stara asi 2 roky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Jo, je to hovadina. 50h to fakt nevydrzi.. Ten, kdo si to takhle krasne prepocita na hodiny a vidi takovy unreal vysledek a stale tomu veri, nemuze byt dusevne zdravi.Samozrejme 10k mAh je tam pouze natistene.. to je tak vse. Navic je to predrazene. Jak uz tu nekdo psal - baterie jen original od Sony .. Sam mam neznackovou a mohu vam rici, ze se ted (asi po roce) bojim, aby mi nebouchla, jak se nafukuje (a to nemluvim o tom, ze uz po mesici vydrzela mene, nez orig. stara asi 2 roky) To jsem si myslel. Lepší bude koupit origo. 2200mAh:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deagon Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Trochu blbej dotaz kolik max. mAh dělá sony baterky do psp3000??A kde bych ji mohl levně sehnat?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Trochu blbej dotaz kolik max. mAh dělá sony baterky do psp3000??A kde bych ji mohl levně sehnat?:psp: 1200 mAh a můžeš ji sehnat zde za zcela normální cenu - je jistota že je originál a ne žádná napodobenina... http://www.playcentrum.cz/battery-1200mah-sony-psp-slim-481101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deagon Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 větší kapacitu na 3K neseženu?(od sony) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 1200 mAh mně taky vidrží kolem 6,7 hodin:arrow: to je blbost, mozna, kdyz je baterka nova, ale me i kamosum co maj stejnou kapacitu vydrzi psp +- 3-4hodiny, kdyz hrajes.... zalezi taky na podsviceni displaye a hlasitosti zvuku a na wifi pokud pouzivas:!::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 větší kapacitu na 3K neseženu?(od sony) myslim, ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.