au! Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 je to super..prehazim na nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Jeste jsem ho nezkousel a ani nebudu dokud se nenainstaluje do program files a nezepta se me na vytvoreni ikon :) Krom toho se nechci nechat od googlu spehovat :( Jinak to logo mi pripomina pokeball :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Na Chrome jsem se poměrně těšil, ale Google mě poměrně zklamal odložením verze pro Linux... Nevidím důvod, který Google vedl k takovému jednání... To Cejdap: Určitě narážíš na licenční ujednání, ale četl jsem (včera večer mám dojem), že Google uznal chybu a ujednání změní/změnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Zdravím, google chrome má zatím brutální nedostatky. Navíc i po odinstalaci špehuje vaše chování na internetu.. (kdybych neměl expertní nastavení některých firewallů, ani bych o tom nevěděl) Normální fašisti. To je horší jako Apple. Kradou vám data a vy se rozplýváte nad novým prohlížečem od googlu. Shrnuto co smrdí: Licenční fašistická smlouva Fašistické praktiky Šmírování Nerovné jednání s koncovým uživatelem Chybí doplňky pro mě absolutní zklamání nejen jako prohlížeče, ale i celé té fašistické organizace google.. Kde jsou ty staré časy. btw: psáno v afektu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 No, Google bych k Apple neprirovnaval.. Precijen, Google vse nabizi free a Apple kazdou novou verzi za $. Ale je pravda, ze license hodne smrdela - ale ta uz by mela byt opravena a Google uznal chybu (to by Apple nikdy neudelalo).. .. mohl by jsi prosim upresnit to smirovani? Celkem me to zajima, jestli si Google Chrome v sobe nosi nejakej adware like smejd, tak ma u mne zavreno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 .. mohl by jsi prosim upresnit to smirovani? Celkem me to zajima, jestli si Google Chrome v sobe nosi nejakej adware like smejd, tak ma u mne zavreno.. Odinstaloval jsem to, ze zhnusení.. Když jsem asi po hodině zapl FF a začal jsem brouzdat, začaly vyskakovat nové divné procesy.. Třeba v moment, kdy jsem si otevřel nějakou oblíbenou - buch: nějaký proces se snaží něco spustit/odeslat atp.. Začal jsem pátrat a zjistil, že je to chrome. (který po seriózní odinstalaci nechává nějaká hovna (asi šmírovací) v systému) Nejsem profesionál, jen si dávám pozor.. A já jsem to vyhodnotil jako špionážní program. Jim už nestačí sledovat to množství uživatelů přes vyhledavač.. Už přímo prohlížeč... Já doporučuji: zatím ruce pryč.. Aneb totalita přichází vždy v jásotu a potlesku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Zdravím,google chrome má zatím brutální nedostatky. Navíc i po odinstalaci špehuje vaše chování na internetu.. (kdybych neměl expertní nastavení některých firewallů, ani bych o tom nevěděl) Normální fašisti. To je horší jako Apple. Kradou vám data a vy se rozplýváte nad novým prohlížečem od googlu. Shrnuto co smrdí: Licenční fašistická smlouva Fašistické praktiky Šmírování Nerovné jednání s koncovým uživatelem Chybí doplňky pro mě absolutní zklamání nejen jako prohlížeče, ale i celé té fašistické organizace google.. Kde jsou ty staré časy. btw: psáno v afektu Skutečně cosi někam posílá. Když pominu fakt, že po odinstalování Chrome mi Windows vyhodily modrou smrt, zůstal mi tam googleupdate.exe, který se spouští automaticky po zapnutí Pc a nachází se v c:\documents and settings\užvatel\local settings\data aplikací\google\update\googleupdate.exe, který, i když už chrome nemám, odesílá někam data. Teď už si neškrtne. :) Já zůstávám na FF3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 nevite proc mi u toho nejde net? normalne kydz otevru mozzilu ,tak jede otevru chrome nejede..mozzila porad jede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Míra: přesně tak, díky za upřesnění.. Také zůstávám u FF.. Spyware od googlu.. To tady ještě nebylo.. I když člověk nikdy neví :/ Fuj já jsem měl Google kdysi rád.. Hodně.. A postupem času to jde pořád dolů. Nechci aby se z toho stal Apple... :((( fašisty ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Hmm zůstávám u Firefox 3.0.1 nic nechybí vše podle mých požadavků. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 ja zustavam u FF 3.0.1 .. sem na ni zvyklej ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts