modry.neon Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 chtel jsem se zeptat jaky to je problem. vim ze treba UMDcka se nedaji hrat pokud nejsou japan ale co kdyz tam dam CFW? pak pujdou hrat jakekoli hry? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 pokud se bavis o isohrach tak pujdou vsechny... region psp se da zmenit pri instalovani psp pomoci DCV7... ten bys menil jedine kdybys chtel hrat umd na OFW...jinak je to zbytecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 oki, diky za radu, slo mi hlavne o isa na CFW, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 no..hry jsou region free...problém by byl jen s UMD filmy..region se dá změnit i v Recovery menu ;)... locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
chtel jsem se zeptat jaky to je problem. vim ze treba UMDcka se nedaji hrat pokud nejsou japan ale co kdyz tam dam CFW? pak pujdou hrat jakekoli hry? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts