Brento Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Potreboval bych vedet kdypak asi bude downgrade na FW 2.81 :roll: Kamos dostal k Vanocum PSP a jelikoz byl neznaly tohoto fora, tak klido z origosky VCS upragoval na 2.81. Nevite za jak dlouho se ho dockame :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Ja bych rek ze tak do pul roka....kdyz ted je i pro 2.8...Otazka casu, ale bude to brzo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 a downgrade na 3.03 se konat bude za 5 let?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 a downgrade na 3.03 se konat bude za 5 let?? Proc myslis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 a downgrade na 3.03 se konat bude za 5 let?? Proc myslis?? to byl džouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 a downgrade na 3.03 se konat bude za 5 let?? Proc myslis?? ani dark_alex neni kouzelnik ze zeme Os nebo merlin... 8) - bohužel :( :cry: :x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Zas tak douho by se cekat nemuselo... TA-86 musel byt vetsi orisek... A treba je D_A tady na foru a zrovinka si to cte :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Ok přiznávám se D_A sem já no 8) 8) Překládá to za mě translátor :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 musia najst exploit ---> potom musia najst kernel exploit ---> vytvorit downgrader = VELA casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 musia najst exploit ---> potom musia najst kernel exploit ---> vytvorit downgrader = VELA casu nejdulezitejc to prvni :) pak uz tek kernel exploit bude rychlejsi tak do 3 tydnu a DG do tydne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 a co 3.00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Nemeli jste upovat... ted si slízněte smetánku... neznalost neomlouvá!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Nemeli jste upovat... ted si slízněte smetánku... neznalost neomlouvá!!Hezke, ze si tak mily :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Ale ma pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wicek Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Já mám jediný štěstí že sem dostal rozum když sem měl FW 2.80 a teď???Mám Všecko co chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Já mám jediný štěstí že sem dostal rozum když sem měl FW 2.80 a teď???Mám Všecko co chci tak nejak i ja :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Myslíte že to fakt bude ten downgrade když budu mít fw 2.81 a tu novou desku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Myslíte že to fakt bude ten downgrade když budu mít fw 2.81 a tu novou desku??? Jednou fakt bude.. :D neboj...Hackri zvladnou vsechno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brento
Potreboval bych vedet kdypak asi bude downgrade na FW 2.81 :roll:
Kamos dostal k Vanocum PSP a jelikoz byl neznaly tohoto fora, tak klido z origosky VCS upragoval na 2.81. Nevite za jak dlouho se ho dockame :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts