Baziii Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Čus, mám pár dnů PSP a hledám někoho z Kopřivnice, kdo by mi nahrál CFW. Budu moc rád, když se někdo ozve... Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Koukni na mapu flasheru... ;)))..a vyber si nekoho z okoli! LOCK ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baziii Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 To už jsem udělal před pár dny a našel jsem člověka z FM. Jde mi o to, že hledám někoho vyloženě z Kopřivnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 qaq Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 jojo, jsem z kopru... snad bych to zvladnout mohl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Pokud hledas cloveka, ktery to umi a psp ti nepodela, tak bez vyjimky hledej na mape flasheru... ti lidi co tam sou, sou ti, kteri to umi... tim ze budes hledat nekoho z blizkeho okoli by sis mohl spis privodit problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Také jsem zkoušel flashery na mapě:Jeden (z Frenštátu) říkal, že už s PSP nic nedělá. Další (z Frýdku, či Ostravy... Už nevím) říkal, že je v Anglii. Další z Ostravy ani neodpověděl. S posledním z Ostravy jsem se domluvil, ale na ono místo nepřišel... ... Tak jsem si půjčil kamarádovu tisícovku a flashnul si to sám. ... Psp stále mám a funguje a opravdu si nemyslím, že nakopírovat pár souborů a pomačkat pár tlačítek je "práce pro experty". to mas pravdu ze pomackat par tlacitek neni nic sloziteho, ale muzou se stat jine veci a to ze zazmatkujes a v prubehu instalace treba neco podelas... ale at kazdy dela jak umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Také jsem zkoušel flashery na mapě:Jeden (z Frenštátu) říkal, že už s PSP nic nedělá. Další (z Frýdku, či Ostravy... Už nevím) říkal, že je v Anglii. Další z Ostravy ani neodpověděl. S posledním z Ostravy jsem se domluvil, ale na ono místo nepřišel... ... Tak jsem si půjčil kamarádovu tisícovku a flashnul si to sám. ... Psp stále mám a funguje a opravdu si nemyslím, že nakopírovat pár souborů a pomačkat pár tlačítek je "práce pro experty". proto taky Anonymous_ psal ať takový lidi nahlásíte ... :roll: jinak tady lock..pokud někoho hledáš napiš do topicu s mapou .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Baziii
Čus,
mám pár dnů PSP a hledám někoho z Kopřivnice, kdo by mi nahrál CFW.
Budu moc rád, když se někdo ozve...
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts