oboda7 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Tento topic sem založil hlavně kvůli tomu abyc se tu pořádně naučil flashnout a unbricknout psp. Doufám, že se tu najdou ňácí lidé, kteří mi pomůžou a odpoví na spoustu otázek. Chci se zeptat, když si koupim tuhle baterku http://www.tygriceny.cz/eshop/PSP-Unbricker-Pandora-Battery-for-PSP-1000-2000-1800mAh-3-6V tak jestli budu moct flashnout psp. Vím že jesete potřebuju magic memory stick nebo tak něco tak se ptám, jak se mms dělá prej ňák přes pc v cmd ale ja mám windows vista a tady to prej nejde. Neexistuje nějakej program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 ano s tou baterkou budeš moct flashovat ..je to Pandora však je to tam napsaný ne ? ... MMS jde udělat i na Vistě....nové verze Dcv už nepotřebují formát přes CMD...navíc je spousta friendly programů na tvorbu MMS bez PSP..třeba zde úplně dole.. http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 na to aby ses naucil flashovat se podivej do tutorialu... je to hned nahore v dulezitych... ta baterka ti povali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 kdyz uz si chces kupoivat tuhle baterku nechces si koupit tu stejnou za 180 korun? kup si to z DX.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 a je to uz pandora?posli odkaz pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 hlavně, než se tady začneš ptát na každou věc, nejdřív se podívej do topicu pro začátečníky a pročti i další topici. Myslím, že vše co potřebuješ už zde na foru je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Zde je ta baterie mnohem levneji.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12472 .. jak rikal tekken, nyni jiz neni treba nic formatovat pres prikazovy radek, vse se provede v PSP.. Kdyby se vyskytl problem, nevidim duvod, nepouzit Live CD linuxu a naformatovat to tam. .. a jak uz ostatni rikali - cti, uz to tu vse je... tento topic je uplne zbytecny a ceka ho lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 A nedá se to udětal přes nakej porgram ja druhy psp nemam. Nasel sem program psp pandora deluxe a kdyz sem vsechno udelal tak mi to do pametovky dalo naky soubory např:ELF,NANDDUNP,KD,TM,REGISTRY atd. nemam nahodou ted magic memoy stick?Nebo fakt neexistuje nejakej program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 už jsem ti ten link jednoud ával..a ano už máš MMS ...tobě tam stačí zaškrtnout jen Dcv7 ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 coze, jaky dcv7. sory ja sem zacatecnik na me pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 radsi si precti topic pro zacatecniky a tak blbe se neptej ... nebo topic o flashovaní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 tam je jenom napsany jak se to dela v PSP na mms ale ja mam psp brickli nemam druhy psp a mam windows vista takze co mam delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 nejjednoduší bude když si najdeš nějakého flashera z okolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 fakt neni nakej program??pls treba to psp pandora deluxe udela mi tu magic memory stick? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malena3steve Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Tak si někoho sežen v tvé blízkosti ... a třeba za malý příplatek ti to udělá ... a buseš to mít (bez starostí) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 tam je jenom napsany jak se to dela v PSP na mms ale ja mam psp brickli nemam druhy psp a mam windows vista takze co mam delat? je to v tom návodu co jsem ti posílal link ! 3. bod ....sis ani ten začátek nepřečet tak to je pak těžký :roll: fakt neni nakej program??pls treba to psp pandora deluxe udela mi tu magic memory stick? ano udělá ..viz ten návod.... omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smir3k Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 zdravim chlapy...myslim si ze mam brickly psp slimko mel jsem tam nebo mam CFW 3.90 a zkousel jsem tam nahrat schema,ale prepisovanim souboru ve flash pameti a ted uz nerozbeham me psp,asi je to brickli co? mam uz objednanou pandoru rikam si ze se hodit bude,ale jde to rozchodit i jinak?? predem dik:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 smirek: todle by melo pomoct http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smir3k Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 zdravim,dik za odkaz zkousim a nejak to nemaka,ja se prave nedostanu do menu,zustane zamrzli uz pri napisu playstation portable 10 vterin a vypne se to....vubecnevim jak zpustit recovery bo tak......nejaka rad?a??:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zachary Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 :idea:jo jedna rada ... pri zapinani drz R prave pruhledne tlacitko...jakmile se rosviti zelena kontrolka tak to chytni a drz dokudnenajede cerno cerveny Recovery menu ... dale viz odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smir3k Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 tak diky moc libovka uz mi to maka,ja pri tom spusteni mackal furt L,proto mi to nenabehlo super :thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oboda7
Tento topic sem založil hlavně kvůli tomu abyc se tu pořádně naučil flashnout a unbricknout psp. Doufám, že se tu najdou ňácí lidé, kteří mi pomůžou a odpoví na spoustu otázek.
Chci se zeptat, když si koupim tuhle baterku http://www.tygriceny.cz/eshop/PSP-Unbricker-Pandora-Battery-for-PSP-1000-2000-1800mAh-3-6V tak jestli budu moct flashnout psp. Vím že jesete potřebuju magic memory stick nebo tak něco tak se ptám, jak se mms dělá prej ňák přes pc v cmd ale ja mám windows vista a tady to prej nejde. Neexistuje nějakej program?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts