blbena Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Dnes jsem si zahrála na PS 3 - Ridge Racer - hra vypadala úžasně a PS 3 také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 :) tak trochu závist .. kde to bylo?(jsem myslel, že PS3 v ČR mají jen lidi z PS2 redakce, ovšem jestli si někdo neudělal výlet do USA či JP,jinak design vypadá opravdu úžasně(oproti X-boxu360,který vypadá spíše jako kuchyňský spotřebič,tim jsem se ovšem nechtěl dotknout této skupiny hráčů, prostě jen můj dojem), už aby byl březen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 ja uz sem ps3 videl v prodejne ve Zline asi nebylo k prodeji na to sem se neptal ale bylo tam a pokud bylo k prodeji tak to urcite nebyla evropska verze ale videl sem ho na vlastni oci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 kdyztak kdybste opravdu neverily tak hodim i foto tu praci bych si udelal tam dojit a vyfotit ho ale nekecam fakt tam je . Me osobne se sice PS3 libi ale jeste sem ho nevidel v akci takze sem o koupi zatim vubec neuvazoval a podle me tam mozna je jeste v tom obchode treba vystavena jen maketa ale hry tam prave maji taky ale cenu u PS3 nemaji u her jo jedna tam stoji se mi zda 1999 nebo 1899 ale nevim to 100% ale fakt kdyz mi napisete jak upnout to foto na forum sem tak ho tam hodim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 kdyztak kdybste opravdu neverily tak hodim i foto tu praci bych si udelal tam dojit a vyfotit ho ale nekecam fakt tam je . Me osobne se sice PS3 libi ale jeste sem ho nevidel v akci takze sem o koupi zatim vubec neuvazoval a podle me tam mozna je jeste v tom obchode treba vystavena jen maketa ale hry tam prave maji taky ale cenu u PS3 nemaji u her jo jedna tam stoji se mi zda 1999 nebo 1899 ale nevim to 100% ale fakt kdyz mi napisete jak upnout to foto na forum sem tak ho tam hodim:D Nemusíš jezdit až na Zličín, zítra tam jedu, tak v jakém obchodě? :) Škody, že na PS3 nevyjde těch pár (opravdu jen pár her, C&C, atd...) her, jinak bych do něj šel, takhle si vyvdělávám na nový pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 ja uz sem ps3 videl v prodejne ve Zline asi nebylo k prodeji na to sem se neptal ale bylo tam a pokud bylo k prodeji tak to urcite nebyla evropska verze ale videl sem ho na vlastni oci :D a kdes ho videl? :shock: tam bych se aj podival :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blbena Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 V Playcentru - mají předváděcí kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 no taky by me to zajimalo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 jj na smichove je tam cena 18 000 tacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 kua ja sa uz tak tesim na marec ja som zatial ps3 este ani nevidel na vlastne oci :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 ja nemuzu dospat zejtra tam frcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Taky fandim PS3 od microsoftu bych si nic nekoupil už z principu jako nic proti xboxu ale nekoupil bych ho. Uvidíme co sony z PS3 dostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 PS 3 mám doma už asi 14.dní a je to hračka na nic.Hry žádné a Blu-ray-ka taky žádné.Nemá cenu ho kupovat dříve než na podzim 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ja nasel PS3 pod stromkem,pribuzni z USA se obcas hodi :D ,az se mi podari sprovoznit linux a jine vychytavky hned udelam rozsahlou recenzi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 PS 3 mám doma už asi 14.dní a je to hračka na nic.Hry žádné a Blu-ray-ka taky žádné.Nemá cenu ho kupovat dříve než na podzim 2007. s tím jsi ale mohl počítat:) stačí se podívat na net kolik vyšlo her na ps3:) Já jsem s tím samozřejmě počítal,ale dělám nějaké testy pro kluky.(známé z diskuzních for)A navíc prostě musím mít všechny současné konzole.(z hlediska testovacího,obchodního i z hlediska prestiže) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ...i z hlediska prestižeNo nechcem nic hovorit ale kupovat pomaly konzoli spolu za 30000 z hladiska prestize sa mi zda snobske... Ako z testovacieho hladiska pochopim ale taktiez z hladiska presitze?! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Ono je to spíše z obchodního hlediska.Když prodáváš spoustu elektroniky,tak musíš mít veškeré novinky brzy.Jinak nejsi schopný podat informace o výrobku,který budeš prodávat.A na PS3 mám v pořadníku okolo 10 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Ono je to spíše z obchodního hlediska.Když prodáváš spoustu elektroniky,tak musíš mít veškeré novinky brzy.Jinak nejsi schopný podat informace o výrobku,který budeš prodávat.A na PS3 mám v pořadníku okolo 10 lidí.Aha ok uz som pochopil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 No mít doma tuhle krásku, tak se mi v ní točí hra Resistance: Fall of Man, to by mi pro začátek stačilo ... jinak PS3jku budu kupovat hned co bude mání, peníze na ni se už povalují na učtě,takže čekám jen a jen na samotnou konzoly :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 No mít doma tuhle krásku, tak se mi v ní točí hra Resistance: Fall of Man, to by mi pro začátek stačilo ... jinak PS3jku budu kupovat hned co bude mání, peníze na ni se už povalují na učtě,takže čekám jen a jen na samotnou konzoly :cry: To si jeste pockas... Plus dalsi rok nez budou poradny hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 To popikos:v březnu koupě a rok čekání na pořádné hry?to se nemyslím, říká ti něco hry: MGS4,Grand Theft Auto IV,Gran Turismo HD,Final Fantasy XIII,Heavenly sword,the Darkness,Oblivion,Devil May Cry 4 apod. tak tyhle hry mají vyjít tento rok některé už s Evropským lunchem a spousta dalších,takže se opravdu nebojím, že nebudu mít co hrát !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ja nasel PS3 pod stromkem,pribuzni z USA se obcas hodi :D ,az se mi podari sprovoznit linux a jine vychytavky hned udelam rozsahlou recenzi :wink:Na to jde i linux? To tam můžeš mít jako normálví OS jo, a to se jako ovládá gamepadem? Já do toho půjdu až vyjde MGS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ja to mam tiez v plane uz mam takmer nasetrene vsetky money a kupim 60GB verzu rozhodne :) ale inak je pravda ze zatial tam nie su bohvieco hry imho, resistance je tuctova fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 No podle zahraničních hodnocení dostal Resistance: Fall of Man něco přes 90%, tak nevím :D ,ale co už se těším až se sám přesvědčím... jinak nutnost koupi dobrého zobrazovadla, to je nutnost,hold letos asi žádná dovolená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
operator Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 PS3 je běžně k sehnání na www.ebay.com nebo jak to je...Ale s poštovným se připravte na kládu okolo těch 2o ooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.