Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

:) tak trochu závist .. kde to bylo?(jsem myslel, že PS3 v ČR mají jen lidi z PS2 redakce, ovšem jestli si někdo neudělal výlet do USA či JP,jinak design vypadá opravdu úžasně(oproti X-boxu360,který vypadá spíše jako kuchyňský spotřebič,tim jsem se ovšem nechtěl dotknout této skupiny hráčů, prostě jen můj dojem), už aby byl březen ...

Odesláno

kdyztak kdybste opravdu neverily tak hodim i foto tu praci bych si udelal tam dojit a vyfotit ho ale nekecam fakt tam je . Me osobne se sice PS3 libi ale jeste sem ho nevidel v akci takze sem o koupi zatim vubec neuvazoval a podle me tam mozna je jeste v tom obchode treba vystavena jen maketa ale hry tam prave maji taky ale cenu u PS3 nemaji u her jo jedna tam stoji se mi zda 1999 nebo 1899 ale nevim to 100% ale fakt kdyz mi napisete jak upnout to foto na forum sem tak ho tam hodim

:D

Odesláno
kdyztak kdybste opravdu neverily tak hodim i foto tu praci bych si udelal tam dojit a vyfotit ho ale nekecam fakt tam je . Me osobne se sice PS3 libi ale jeste sem ho nevidel v akci takze sem o koupi zatim vubec neuvazoval a podle me tam mozna je jeste v tom obchode treba vystavena jen maketa ale hry tam prave maji taky ale cenu u PS3 nemaji u her jo jedna tam stoji se mi zda 1999 nebo 1899 ale nevim to 100% ale fakt kdyz mi napisete jak upnout to foto na forum sem tak ho tam hodim

:D

Nemusíš jezdit až na Zličín, zítra tam jedu, tak v jakém obchodě? :)

Škody, že na PS3 nevyjde těch pár (opravdu jen pár her, C&C, atd...) her, jinak bych do něj šel, takhle si vyvdělávám na nový pc :)

Odesláno
PS 3 mám doma už asi 14.dní a je to hračka na nic.Hry žádné a Blu-ray-ka taky žádné.Nemá cenu ho kupovat dříve než na podzim 2007.

s tím jsi ale mohl počítat:) stačí se podívat na net kolik vyšlo her na ps3:)

Já jsem s tím samozřejmě počítal,ale dělám nějaké testy pro kluky.(známé z diskuzních for)A navíc prostě musím mít všechny současné konzole.(z hlediska testovacího,obchodního i z hlediska prestiže)
Odesláno

To popikos:v březnu koupě a rok čekání na pořádné hry?to se nemyslím, říká ti něco hry: MGS4,Grand Theft Auto IV,Gran Turismo HD,Final Fantasy XIII,Heavenly sword,the Darkness,Oblivion,Devil May Cry 4 apod. tak tyhle hry mají vyjít tento rok některé už s Evropským lunchem a spousta dalších,takže se opravdu nebojím, že nebudu mít co hrát !!!!!!!!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu