kingcz Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 potrebuji pomoct jak rozjet tuhle hru na PSP. stahnul jsem si ji a pak jsem to rozbalil pote jsem ji dal do Game slozky ale kdyz ji pustim na PSP tak se mi zobrazoval NOW LOADING a tak to zustalo. NEvim jak na to. prosim poradte co mam delat.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=19733 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Ale ja mam 4.01m33-2 tak to asi nepomuze ale dik za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingcz
potrebuji pomoct jak rozjet tuhle hru na PSP. stahnul jsem si ji a pak jsem to rozbalil pote jsem ji dal do Game slozky ale kdyz ji pustim na PSP tak se mi zobrazoval NOW LOADING a tak to zustalo. NEvim jak na to. prosim poradte co mam delat.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts