Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

diky , docela me potesily vase reakce , docela pracna uprava , uplne jsem se zapomnel zminit , ze chlazeni je aktivni - uvnitr je 7 vetracku . jsou napajene externim trafem coz je obovska vyhoda,protoze odvadi i zbytkove teplo z vyple konzole.Na fotkach to neni videt , ale upraveny je i spodni kovovy obal + horni plech. po merenich ( cidlo teplomeru je nalepene na pasivu GPU pod mechanikou ) se teplota snizia cca o 20 *C , skoda ze nemam fotky z konzole kterou jsem upravoval nedavno , tam system cirkulace vzduchu fungoval trochu jinak. snad je nekde sezenu , nekde mam i fotky z montaze - jenom je najit ! :-)

Odesláno

pridávam jeste nejaka fota + fotky otevreneho x-ka

EDIT:idea:tak nic , nejak se to nepovedlo , zkusim znovu

EDIT2: jsem to tady nejak zasklil ,teplota klesla cca o 20 stupnu , ale o to ani tak nejde , nejhorsi pro gpu je to , ze po vypnuti konzole v ni zustane zbytkove teplo , ktere uz origo vetraky nestaci z konzole nevytahnou ,a teplota u jadra je tak 85 stupnu , a po nejake dobe prijde neodvratny konec ( kruh smrti) . bez upravy to ceka vsechny ,jednou ,......

Wow to vypada dobre:D a ta prace s tim:D kdybych mel Core zkusil bych taky jenze mam new verzi tak me prehrivani netizi:D;) jinak vypada to nadherne a snad to je i funkcni:D;) btw kdyz uz sme u toho mohl bys napsat teploty za narmalniho chodu bez tuningu a potom s ním:D;) (treba po 1hodine hraní:D;) )

EDIT3: taky jsem se te prasnosti bal , ale po rozdelani x360 nez jsem se vnem zacal hrabat jsem se nestacil divit co tam bylo sileneho bordelu . A to mam konzoli v tv stene kde neni zadny prach a v byte vsude plovouci podlahy a i pres to tam bylo hrozne moc prachu .po upravach se v konzoli vubec nic neusazuje - pridavne vetraky spolehlive vsechno vyfoukaji ven . minuly tyden jsem sve x-ko asi po 3 mes otevrel a nikde ani smitko.

ten "osoupanej" vzhled se ti fakt povedl, moc pekny. Jinak ty tebou vytvoreny otvory jsou docela velky, bude se tam asi hodne prasit :D

no a kdyz uz jsi to dal do sekce tutorialy, muzes sem napsat jak jsi to delal :D

EDIT4: v brzke dobe bych jeste chtel upravit napajeci trafo, nekde jsem cetl , ze urcite procento poruch muze zpusobit i prehrivajici se trafo,ktere je schopno vyzkratovat nejaky obvod na procesoru .Nic nenecham nahode. budu prubezne informovat o instalaci . veci na to uz mam nakoupe (nejake ty kabely a vetracky )ale casu nejak neni .

Odesláno
Zdravim, libi se mi tvuj osobity styl. :) Zaroven bych se chtel zeptat, ma-li cenu, pro alespon castecny klid, koupit si tohle pridavne "kapesni" chlazeni? Ma s nim nekdo zkusenosti?

http://obchod.bscom.cz/d31985-evercool-xbox-360-tg-xb1-vykonne-chlazeni-dva-ventilatory-60x60x10mm-usb

Já ho mám a jsem nad míru spokojenej hrál jsem na tom v kuse asi 7 - 8 hodin a xbox byl studenej

Odesláno

je to vyrobek z core verze a dalsi veci se casem podokupovali ,to male chlazeni do zadni casti konzole si ani nekupujte , nic moc to nefouka . Mam tam 3 vetrakove provedeni , ale budu se muset muset kuknou jak se vubec jmenuje ,to uz totiz docela fici, sice je hlucne jako blazen ,ale......

Obrazky z napajeni nekde mam , ale musi je pohledat .

Vase kladne reakce me udelali opravdu velkou radost -* diky

Mam tady pred sebou akorat rozdelanou jeste jednu konzoli a ta bude v mercenaries 2 stylu .az tzo bude hotove - poslu fotky

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj chtěl bych se také zeptat jestly má cenu kupovat přídavné chlazení ale jen to jak se dá připojit dozadu? Bud toto : http://www.playcentrum.cz/gamespic/_orig/3383.jpg Nesjpíše máš to samé chci se havně zeptat o kolik ti jen tyto větráčky srážejí teploty když tam na to máš měřič? Jestly se to vyplatí či ne

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu