Dansparta Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Cau,lidy chtel bych se zeptat:mam ps2 a psp........ps2 uz tak casto nehraju spis ted hraju psp a za chvily vyjde hra(19 zari)SW:The force unhleashed na ps2,ps3 a psp.....ja nevim jestli si jim mam koupit na ps2 nebo na psp.....jestli je kvalita hry stejna tak bych volil psp protoze cesto jezdime na chatu atd....,ale pokud je hra lepsi(grafika,hratelnost ....) na ps2 tak si ji koupim na ps2....pokud vim tak hra GTA VCS je uplne stejna jak na psp tak na ps2 a zajimalo by me zda je tomu tak i pri hre SW:The force unhleashed diky za odpovedi:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 koukni přímo na www.ign.com tam by mělo být srovnání...myslím že ps2 verze bude propracovanější, ale kdo ví.....je pravda že některé hry jsou stejné jiné zase utrpí.......viz třeba king kong, beowulf nebo transformers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 ja bych se přiklanel k psp.Protoze se to hodi na cesty jak uz si rikal a i v mym pripade do skoly.Teda PSP vyuziju vic nez PS2.to je muj nazor rozhodnout se musis sam........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starface Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 ty se přikláníš k psp páč ps2 nemáš ae já nwm já si jí stahnu asi pro ps2 i pro psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 to si budes muset pockat az to vyjde, ted ti to nemuzem rict.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Hmm ja bych si to radsi koupil na to psp protoze psp muzes myt vlastne skoro uplne vsude... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starface Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 njn psp vítězí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 tak jsem se díval na srovnání a mě to příjde stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dansparta Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 zatim vsem dekuju ,koupim si ho zrejme na psp:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 for skyface jak muzes vedet ze nemam PS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 jo psp muizes mit uplne vsude ale na ps2 to bude vypadat lepe na to nezapominejte!! stahnu si to na oboji pac oboji mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 A co má z toho že na PSP to může mít všude ? Já nvm, podle mě jde hlavně o kvalitu a multiplatformátové tituly na PSP většinou zas až tak dobré nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 já mám psp i ps2 a jestli to bude na obě skoro stejné tak bych to určitě koupil na psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Ja sem si toto SW koupil jako svoji prvni hru na PSP a rozhodne sem nebyl sklamanej,hratelnost je perfektni a je to hodne specialnich pohybu a hlavne bitky proti bossum sou super jen je skoda ze story mode je tam kratky,ja sem ho dohral za 2 nabiti baterky :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.