Kubajz21 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Ahoj ,potřeboval bych poradit .Koupil jsem si Lego SW II a je to parádní hra.Znal jsem jí už dřív z PC a tak vim o co tam de.Na psp sem dohrál všechny příběhový mise a už mi jen zbývalo dohledávat a stavět ty minikity.Problém je v tom že už se mi to nechtělo dodělávat protože zbývalo těmahle drobnostma udělat ješte přes 50% hry.Tak jsem si stáhnu save z http://www.gamefaqs.com/portable/psp/home/932108.html .Nahrál jsem si ho do složky save na psp a nedbale přemazal svoje save.U novýho save mi píše že sou poškozený data ,nevíte co stim?už si chci zase :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 víš jak se to říká...když chce někdo kam, pomozme mu tam.hold si chtěl podvádět, tak to máš za odměnu :) máš si vše vybojovat sám....proč to pak hraješ když si stáhneš save? z toho nemáš rádost a jen ti to zkazí hru.....btw možná že máš jinou verzi než pro jakou je save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Stahni si jinej save nebo hraj od zacatku jinak to neviresis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz21 Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Diky lidi za odpovědi zkusim co mužu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.