Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

sluchátka na xbox 360

pitr22136

Recommended Posts

Hmmm... levná. Raši jsem dal na doporučení tohoto topicu a koupil si ty Teac HP-5.8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm... levná. Raši jsem dal na doporučení tohoto topicu a koupil si ty Teac HP-5.8)

tvoje volba..ja ji nikomu netlacil.. jen doporucil ja vzhledme k tomu ze to hraju porad na sluchatkach tak sem do nich zainvestoval.. schvalne si je bez k nekomu poslechnout a dat na hlavu pro porovnani :-)

Odkaz ke komentáři

tvoje volba..ja ji nikomu netlacil.. jen doporucil ja vzhledme k tomu ze to hraju porad na sluchatkach tak sem do nich zainvestoval.. schvalne si je bez k nekomu poslechnout a dat na hlavu pro porovnani :-)

Ano všichni mí známí mají sluchátka za 2,5 litru. Když už, tak značky Koss nebo Sennheiser. Já zas tak náročný nejsem a to mám sluchátka na palici u poče furt. Za ty peníze můžu mít i pět her na pc.

Odkaz ke komentáři

Ano všichni mí známí mají sluchátka za 2,5 litru. Když už, tak značky Koss nebo Sennheiser. Já zas tak náročný nejsem a to mám sluchátka na palici u poče furt. Za ty peníze můžu mít i pět her na pc.

Ano normalka bych si taky asi koupil Koss (to je ale jen stereo) ale ja sem chtel prostorovy 5.1 k COD4 a to je naprosta pecka slyset jak treba vpravo nad hlavou ti v patre baraku nekdo chodi..

Odkaz ke komentáři

Ano normalka bych si taky asi koupil Koss (to je ale jen stereo) ale ja sem chtel prostorovy 5.1 k COD4 a to je naprosta pecka slyset jak treba vpravo nad hlavou ti v patre baraku nekdo chodi..
a opravdu to je tak dobry zvuk?:wohow: jako ja to nikdy neslysel tak nvm jako treba jestli se me to fakt oplati koupit ,parim kazdodenne taky hodne dlouho
Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 8 months later...

byl jsem zvyklej na komunikaci pres TS na pc a kdyz jsme s kamosem konecne propojili boxe pres headset tak jsem se zhrozil toho hroznyho zvuku. Vubec jsem nepoznal ze je to on, sumelo to. Kdybych si koupil ten konektor na Jacka tak budu mit zvuk cistej jak na TS nebo to dela sluzba live ze je ten zvuk tak desnej ???

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Cau mam dotaz.Když jsou tyhle sluchatka na usb budou hrat na xku?

http://www.barbone.cz/?stiid=62367&strsort=&str=0

uz jsem si vybral

Pioneer SE-DIR800C Wireless Headphones with Dolby Headphone Technology

hmm to pochybuji jsou asi jen pro pc protoze budou potrebovat nejaké ovladače které do xboxu nedáš :?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu