Pokiuh Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 jak to ze nenasel? (edit: pravda i ja sem chvilku hledal nez sem zjistil ze to neni x-taCtic ale jen X-tatic) :-)http://zbozi.cz/?q=X-tatic+5.1&itemType=new&sId=Et306MZGo7ly napr...: http://www.herni-prislusenstvi.cz/sluchatka/s-mikrofonem/-/sharkoon-x-tatic-51-ii-headset/5246.html http://www.alza.cz/sluchatka-sharkoon-x-tatic-5-1-ii-pro-xbox-360-cerno-stribrne-black-silver-d87425.htm na ALZE skladem a nejlevneni v DXT :-) Hmmm... levná. Raši jsem dal na doporučení tohoto topicu a koupil si ty Teac HP-5.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Hmmm... levná. Raši jsem dal na doporučení tohoto topicu a koupil si ty Teac HP-5.8) tvoje volba..ja ji nikomu netlacil.. jen doporucil ja vzhledme k tomu ze to hraju porad na sluchatkach tak sem do nich zainvestoval.. schvalne si je bez k nekomu poslechnout a dat na hlavu pro porovnani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 tvoje volba..ja ji nikomu netlacil.. jen doporucil ja vzhledme k tomu ze to hraju porad na sluchatkach tak sem do nich zainvestoval.. schvalne si je bez k nekomu poslechnout a dat na hlavu pro porovnani :-) Ano všichni mí známí mají sluchátka za 2,5 litru. Když už, tak značky Koss nebo Sennheiser. Já zas tak náročný nejsem a to mám sluchátka na palici u poče furt. Za ty peníze můžu mít i pět her na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 chlapi chtěl bych vědět zda jde do tý zdířky která je na ovladači jack 3mm??? protože jsem zkoušel sluchátka od mobilu jemně v nich prasklo a pak byl ten klasickej šum a když jsem čekal nějakej zvuk tak šel akorát z TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 hele, jak to teda je? kdyz bych si pichnul prs tu redukci do ovldace mikrak a do tv zvuk k pude oboje? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Ano všichni mí známí mají sluchátka za 2,5 litru. Když už, tak značky Koss nebo Sennheiser. Já zas tak náročný nejsem a to mám sluchátka na palici u poče furt. Za ty peníze můžu mít i pět her na pc. Ano normalka bych si taky asi koupil Koss (to je ale jen stereo) ale ja sem chtel prostorovy 5.1 k COD4 a to je naprosta pecka slyset jak treba vpravo nad hlavou ti v patre baraku nekdo chodi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Ano normalka bych si taky asi koupil Koss (to je ale jen stereo) ale ja sem chtel prostorovy 5.1 k COD4 a to je naprosta pecka slyset jak treba vpravo nad hlavou ti v patre baraku nekdo chodi..a opravdu to je tak dobry zvuk?:wohow: jako ja to nikdy neslysel tak nvm jako treba jestli se me to fakt oplati koupit ,parim kazdodenne taky hodne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 si zajdi k nekomu kdo je ma.. tak poslechnout :-) ja sem s nima fakt moc moc moc spokojenej.. a pouzivam je jen na COD4 :-) (nic jineho nehraju :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluke007 Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Cau mam dotaz.Když jsou tyhle sluchatka na usb budou hrat na xku? http://www.barbone.cz/?stiid=62367&strsort=&str=0 uz jsem si vybral Pioneer SE-DIR800C Wireless Headphones with Dolby Headphone Technology Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceKiller Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 ty sluchátka vypadají fakt dobře. jen ta cena :-( nejlevněji jsem je našel za 8.990 :-( jsou nějaká jiné nejlépe bezdrátová (v nehorším případě drátová) sluchátka 5.1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 hele pls a odkad si je koupil popr. link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceKiller Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 ještě jsem našel sluchátka s 5.1 rádiová Philips SBC HD 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 byl jsem zvyklej na komunikaci pres TS na pc a kdyz jsme s kamosem konecne propojili boxe pres headset tak jsem se zhrozil toho hroznyho zvuku. Vubec jsem nepoznal ze je to on, sumelo to. Kdybych si koupil ten konektor na Jacka tak budu mit zvuk cistej jak na TS nebo to dela sluzba live ze je ten zvuk tak desnej ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Cau mam dotaz.Když jsou tyhle sluchatka na usb budou hrat na xku?http://www.barbone.cz/?stiid=62367&strsort=&str=0 uz jsem si vybral Pioneer SE-DIR800C Wireless Headphones with Dolby Headphone Technology hmm to pochybuji jsou asi jen pro pc protoze budou potrebovat nejaké ovladače které do xboxu nedáš :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.