mamut25 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Ahoj Mám PSP verzi 3.90 M33,nainstaloval jsem si do toho čestinu,vše podle návodu,udělal jsem restart,vše ok,ale když jsem kliknul na připojení USB,prostě se mi nechce otevřít v PSP,nedá se to nějak opravit? Předem díky za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondra222 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Nejde ti pripojeni usb normal v menu ?? taky se me dnes rano podelalo psp mam 3.90 M33-3 jinak taky my skocil problem s propojenim a PSP de spojit i pres recovery. doporucuju spojit se s pc pres recovery a cz zrusit. pokud mas zalohu tak to prepis zalohou. pokud pro me muzes neco udelat napis my seznam vsech souboru ze slozky: flash0/vsh/module/ vsechny soubory co jsou zde pls potrebuju seznam dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Zalohu mas primo v topicu s cestinou. Ale je to dost divne, protoze cestina vsem funguje a cestina usb modul neprepisuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamut25 Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 vlash mám původní,to jsem sosnul,protože jsem si neudělal zálohu,ale nevím jak přes Recovery se spojit k pc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 tak jak sis tam dal tu češtinu ? .. recovery/advanced/toogle USB flash0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 mas zaply cxmb ?me to pri nem taky nekdy nejde,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamut25 Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 tednemůžu odpovídat,protože PSP má můj syn a ten mi přijede až 14 dní,pak dám vědět,jestli jsem usb rozhýbal. Díky za pomoc stále to nejde,nejdou mi otevřít složky od USB připojení až dolů k poslední složce.Češtinu jsem přepisoval podle návodu..Recovery menu je,když zmáčknu SELECT?? Už jsem se dostal do Recovery menu,přepsal původní složky a nic,stále čeština flash0/vsh/module/.......tohle tam vůbec nemám jenom flash1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 přeflashni si FW pomocí tohohle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Tak jsi to asi neprepsal spravne.. Kdyz mas obrazek s manzelkou a premazes ho obrazkem auta, budes tam mit proste auto, to same je s tou cestinou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamut25 Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 už jsem na to přišel kde je chyba,flash 0 jsem přepnul někde jinde a ne v recovery menu,prostě naistaluji novou verzi fw a bude klid,díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mamut25
Ahoj
Mám PSP verzi 3.90 M33,nainstaloval jsem si do toho čestinu,vše podle návodu,udělal jsem restart,vše ok,ale když jsem kliknul na připojení USB,prostě se mi nechce otevřít v PSP,nedá se to nějak opravit?
Předem díky za každou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts