Gecoch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Mám pár her na PSX, který bych chtěl hrát na PSPčku. Nevíte, jak je do toho PSPčka můžu dát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 stahni program npř. tenhle co jsem pridal predelej a dej do PSP\GAME\SLOZKU S NEZVEM HRY a do ni. kdybys neco nevedel dej vedet vysvetlim ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 a k tomu abych mohl hrát PSX hry potřebuju CFW nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 jj potrebujes nemas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 na OFW si taky zahraješ PSX hry ale jen koupené na PlayStation Store ... jinak na vlastní předělaný hry z CD/stažené hry potřebuješ CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Dik za credit :D a mas CFW?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 OK, díky pigi96: zatim ne, nemas zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Ja ti sem kdyz tak hodim podrobnejsi navod jak to previst :D kdyz tak tekku to hod k sobe nebo nekam jinam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Ja ti sem kdyz tak hodim podrobnejsi navod jak to previst :D kdyz tak tekku to hod k sobe nebo nekam jinam :D Jo, to bys byl hodnej, ale jsem úplná lama, tak sem hoď nějakej návod ať to pochopim, dík:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 jj uz na nem delam :D bude celkem podrobnej doufam ze to pochopis :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 jj uz na nem delam :D bude celkem podrobnej doufam ze to pochopis :D THX, když to bude good thx a points tě neminou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 IceTea 1.3 Po otevření dáte nejlepší compresion. (Přejedete na BEST COMPRESSION) Pak vyberete select a vyberete si ze tří formátů ISO, IMG a BIN. (Záleží, jak si to vytvoříte nebo jak to máte stáhnuté). Takhle to bude vypadat vše se vám vyplní samo nic nemusíte hledat. Potom kliknete na druhou záložku Expert Přidáte obrázky kliknutím na open a přidáte. Takhle by to potom mělo vypadat. (Obrázky můžou mít jakýkoliv název.) Když máte všechno vyplněno (nemusí být vše ani obrázky nemusíte dávat záleží jen na vás funguje to i bez toho) dáte zas Basic a Save. NÁZEV MUSÍTE NECHAT EBOOT JINAK TO NEBUDE FUNGOVAT!!!!!!!! Teď už jen dáte Let’s go. Najede tabulka a počkáte až dojede do konce. Ted jedna důležitá část na kterou potřebujete obrázek ve formátu PNG. Po vytvoření EBOOT.PBP dáš MANUAL a CREATE MANUAL FROM IMAGE. Najede tabulka posuňte ji tak abyste viděli na Game ID. Opište Game ID. V tomto případě (SLUS 01279) „každá hra má své Game ID.“ Jak mile máte vyplněno tak už jen dejte add item(s) stačí jen jeden „ten item“ viz. obrázek. Pak už jen Generate manual. Vyskočí tato tabulka nebojte dejte ANO. Pak vás to požádá o výběr kam to chcete uložit. (OPĚT MUSÍTE NECHAT NÁZEV) Napíše to succesfully created manual dáte OK teď už jen nakopírujte do Ms0:\PSP\GAME\Název hry (OBA DVA VYTVOŘENÉ SOUBORY JAK EBOOT TAKDOKUMENT) Pak si nastavíte když dáte HOME OTHER SETTINGS SCREEN MODE vyberete a DÁTE FULL SCREEN ať už to nějak vypadá ×D. Pak už jen hrajete. Dobré hraní přeje Pigi96:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 a jak si můžu vytvořit tu hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 No ISO si vytvoris pomoci NERA a ty ostatni si muzes stahnout :D jinak nwm sry a dik za credit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Jako návod na IceTea 1.3 dávám za 1 s *, ale jako návod jak jednoduše dostat PSX do PSP je to celkem zbytečně složité :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 ani bych nerek ale je to tvuj nazor :D ja jsem delal co jsem mohl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Používám program Simple Popstation GUI, takhle je to po spuštění, akorát není nic vyplněno: Slačí kliknout na Browse... a nalistovat image PSX hry, po potvrzení se automaticky doplní vše co je potřeba, mimo spodní části, která obsahuje cesty k souborům obrázků, jako je ikona hry, pozadí atd. v menu psp. Za zmíňku snad stojí položka Output folder, která ukazuje na umístění kam bude výsledný EBOOT.PBP vytvořen. Imlicitně se nastaví stejné umístění jako zdrojový image PSX hry. Dále už stačí jen odkliknout Go... a začne převod: Po dokončení se program zeptá, jestli chceme rovnou přesunout výsledek do PSP: pokud se rozhodnem že ano, jsme dotázáni k volbě jednotky, na které se nachází připojení PSP: No a pak už začne standartní windows přenos souboru a pak LEts play! :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 nice program ten neznam sosnu a skusim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 nice program ten neznam sosnu a skusim :D už ani nevím kde jsem ho našel, opakovaně se mi ho nepodařilo najít :cheesygrin: takže ti usnadním hledání a upnul jsem ti ho sem. Stačí rozbalit a spustit - (Vista compatible) http://uloz.to/731951/SPopstationGUI.ZIP EDIT: Pro klid duše jsem to projel NODem 32 s aktuální bází :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Dik moc ses cool :D :D :D :D :D :D EDIT:nemas nejakej na convert 2CD npř. metal gear solid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Dik moc ses cool :D :D :D :D :D :DEDIT:nemas nejakej na convert 2CD npř. metal gear solid No známý mi doporučil PSX2PSP v1.4, jenže jsem to neodzkoušel, protože mi chyběly nějaké knihovny kvůli závislosti na ně. Chtěl jsem to taky právě kvůli MGS, ale ten jsem hned našel už hotový na stažení a dál už jsem ho pak nepotřeboval, zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 :D me to tam taky prave chyby proto se ptam :D tak dik ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Teď si pudu něco zapařit, ale až bude nuda, zkusim to rozjet a otestoval bych to třeba na Syphon Filter 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 yea pak sem hod odkaz at nemusim hledat ;) kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 yea pak sem hod odkaz at nemusim hledat ;) kámo http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gecoch
Mám pár her na PSX, který bych chtěl hrát na PSPčku. Nevíte, jak je do toho PSPčka můžu dát?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts