leoboss Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 skousem sem to platit pres kreditku ale ani na cz a us to neslo.... ma s tim nekdo skusenosti?? dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 jak nešlo ? musíš si kartu registrovat v billing information .. pokud máš nějaký problémy s platbou do zahraničí kontaktuj tvou banku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leoboss Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 jak nešlo ? musíš si kartu registrovat v billing information .. pokud máš nějaký problémy s platbou do zahraničí kontaktuj tvou banku a to billing information je kde??:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 a to billing information je kde??:blink: XMB - Account management - Account management - Edit Billing Information (:wohow:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leoboss Odesláno Září 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 XMB - Account management - Account management - Edit Billing Information (:wohow:) Zkusim to.....diky...........:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KILLaMH Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Mne to tiez nejde...Mam v accaunte bydlisko Ireland,ktore sa v Billing Information neda zmenit,tym padom mi Slovensku embosovanu kreditku nebere(akoze zle zadane info) Ako to mam zmenit,ked tam nieje volba? Spravil som new accaunt a pri aktivacii cez mail som z PC zadal US store a blokol cely ten new ucet... Mam UK verziu CoD4 a potrebujem ten map pack,aky store tam mam zadat,aby ma tam pustilo a samo bolo kompatibilne s kodom BD? Dochadzaju mi akosi mailove adressy,tak sa chcem uistit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
leoboss
skousem sem to platit pres kreditku ale ani na cz a us to neslo.... ma s tim nekdo skusenosti?? dik...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.