Seviar Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Dobrý den,uvažuji o koupi ps3 40GB .Nebudu tam mit zadne videa nebo neco takoveho,jen na hry.Kolik ma prumerna hra gb?Vystaci to?A jeste jedna otazka,da se hra nainstalovat,dohrat a pote odinstalovat,a treba za nejakou dobu zase nainstalovat?Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 na instalace her to určitě stačí..velikosti se liší..od 150mb třeba do 6GB (GT5), ale tyhle data můžeš kdykoliv smazat a znovu hru po čase nainstalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Stačit ti určitě bude já jí mam taky a mam tam spoustu videí demo her fotek a i nějakou hudbu a kdybi ti po čase nestačila můžeš vyměnit hdd za větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Dobrý den,uvažuji o koupi ps3 40GB .Nebudu tam mit zadne videa nebo neco takoveho,jen na hry.Kolik ma prumerna hra gb?Vystaci to?A jeste jedna otazka,da se hra nainstalovat,dohrat a pote odinstalovat,a treba za nejakou dobu zase nainstalovat?Dekujiaz na to ze treba musis stahnout tech 5 giga znova :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Těch 40GB to je veskutečnosti o kolik míň 35GB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 ano,je to okolo 35GB ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 mne uplne staci... mam tam vela hudby... asi 100 klipov.... par demo hier... nainstalovane MGS4 , GTA 4 , Heavenly Sword ... a mam volne este asi 5 gb ... proste mne staci v poho 40 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SaFi87 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Popřípadě se dá nedostatek místa vyřešit dokoupením většího HDD. 40 GB podle mě určitě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 myslim ze uz neni nic vic co dodavat, Seviar si to prebere sam ;) lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Seviar
Dobrý den,uvažuji o koupi ps3 40GB .Nebudu tam mit zadne videa nebo neco takoveho,jen na hry.Kolik ma prumerna hra gb?Vystaci to?A jeste jedna otazka,da se hra nainstalovat,dohrat a pote odinstalovat,a treba za nejakou dobu zase nainstalovat?Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts