Hrky Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ja vem ale znazim sa spravit ho vacsie ...ale o hip hope toho veda nieje vies ...na warfore je softwarea dalsie veci a viac zivatelov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ja vem ale znazim sa spravit ho vacsie ...ale o hip hope toho veda nieje vies ...na warfore je softwarea dalsie veci a viac zivatelov...tak jasné ... v tom máš pravdu ale je tam více HH albumov...v PC mám s warfora pres 300 albumu..uz jsem se na to forko regnul a začnu uloadovat(asi) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrky Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 juuuj dakujem ti takyto nam chybaju.... uploadery ... diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 co ty coole? chceš bejt "in" vid? tak si pořádně stáhni ty kapsičkový kalhoty z kenvela a nakřiv kšiltovku at každej ví, že seš blbej negr on se ti taky nesere do METALU, každý má rád něco .. tak proč se mu se*eš do HH...fetaku [highlight=red:567f511ec4]s[/highlight:567f511ec4]pocený Jen pro přesnost. :wink: piggy s tebou se nechci hádat ty si v poho , ale nechápu proč morror odsuzuje HiP hOp , AngerCZ taky nezačal do morrora rypat ... že poslouchá MeTAl... EDIT:2AngerCZ-> H4nys má pravdu. Já se ti taky nenarážím do HH(nechtěl jsi napsat do metalu, nebo jsem to špatmě pochopil?) Jo, no. Spletl jsem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak co poviete na to forum??? ja nikomu nedavama tak nenadavajte ani vy mnee...ja proti metalistom satanistom pankacom nacistom rasistom nemam nic tak mi povedzte nieco na moje forum.. Drsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ok, takže všechno dobrý. ;) Samo :) Jo, a ať nezapomenu, nahodou, někdy si poslechnu i Slipknout :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 :D jezis co tohle je za topic co ma za vyznam?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
818shop Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Čau všichni! V prostějově se otevřel novej hip hop shop, jmenuje se 818shop, www.818shop.cz stránky jsou teprve ve výrobě. Jsme ale i na facebooku www.facebook.com/818shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.