razziel Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 čus chtěl bych jse zeptat jestly by mně někdo neporadil jak bych si mněl podsvítit xko moc se mně líbí třeba tady xko tak bych si to představoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sick-boy Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 neporadim ale je to mazec - prodávám ps3 a takovejhle tuning je jedna z věcí proč si kupuju xko:0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 zkus se kouknout na www.acidmods.com koukni se na jejich forum(zamerne nedavam odkaz;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 zkus se kouknout na www.acidmods.comkoukni se na jejich forum(zamerne nedavam odkaz;)) mno dík za odkaz alen stejnak se tam nevyznám eng neumim a potřeboval bych návod cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
razziel
čus chtěl bych jse zeptat jestly by mně někdo neporadil jak bych si mněl podsvítit xko moc se mně líbí třeba tady xko tak bych si to představoval
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts