white Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Ahoj, založil jsem bezplatné diskuzní fórum které se týká všeho, hudby, sportu, problémů, motorek a mnohem více věcí... Fórum má nedokončený design o ten se starám já. Ale bude potřeba pomoct, tak se tu po někom porozdhlédnu po někom na pozici moderátorství, později admin. www.ovsem.goodforum.net - Registrovat se budete muset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Nikdo? Pokud nebude zájem rovnou střihnu reklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 takových serverů jsou snad tisíce, např. http://vysemnesmite.cz atd .) nevím, jestli to má cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Je to divny udelat forum ''ovsem'' kdyz uz tak se lidi zeútaji na svich ''oblibenych'' forech v Ostatnich diskuzich atd...Nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 asi tak :) lepsi je se specializovat na neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Právě to má zastoupit takový ty blbý topici za který vám vynadaj, prostě o všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Jo, třeba pivní forum. Ale i tak to bude trvat, než se mi to forko chytne. Odtud mi nikdo moc pomoc nechce, kdyby jo, tak jěště jednou - www.PIVAS.tk Ale fórum o všem, to je fakt už moc. Nemáš šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.