Dj_Shark Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Takže vyměnil jsem PSP + nabíječku za mobil.... A dnesmi ten kluk nabídl že mi zbytek Value pack prodá za 300 Kč mám to brát nebo to je bytečný... (zbytky toho valpacku jsou hadřík, sluchátka, Memory Stick Pro Duo 32MB, manuál, UMD demo disc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 řekni mu at si z tebe přestane dělat prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ber to.......za 100 vic asi ne,jsem na netu nasel vsechny veci pro odberatele a z novyma se dostanes na 190 komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 je to zbytecne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dane-czech Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 To je drahý jako ********! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 lol kup si hovadiny na vec ktoru ani nemas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 sluchatka naprd hadrik nema zadnou cenu jediny co by stalo za rec je pouzdro ale to v nabidce nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 hmm pokud ale nemáš žádný UMD koupil bych od něj aspon ten demo disc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 No já to asi vemu protože je tam UMD disk a já mám v mechanice Most Wandet takže ty bych mohl stříhnout tak za 600 Kč a pořád na tom vydělám a hlavně je tam zaručák... :) a ten je důležitej,ale jestli bude jen tak na 2 měsíce dopředu tak na to ..... a budu ho tlačit aby mi snížil cenu tak na 150 Kč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Blbiny...je to zbytečný..Kus hadru utrhneš mamě z plesovejch šatů a ten záručák uděláš na kompu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Š@fry Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Záručák na kompu?ty to umíš nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 ja z toho obcas pouzivam dalkovy ovladani na sluchatka a taky cas od casu i uterku... urcite to ale neni takova nezbytnost a za 3kila bych se mu na to... :!: edit: demo disk ti dam klido zadaco :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dj_Shark
Takže vyměnil jsem PSP + nabíječku za mobil.... A dnesmi ten kluk nabídl že mi zbytek Value pack prodá za 300 Kč mám to brát nebo to je bytečný... (zbytky toho valpacku jsou hadřík, sluchátka, Memory Stick Pro Duo 32MB, manuál, UMD demo disc)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts