Dj_Shark Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 Takže vyměnil jsem PSP + nabíječku za mobil.... A dnesmi ten kluk nabídl že mi zbytek Value pack prodá za 300 Kč mám to brát nebo to je bytečný... (zbytky toho valpacku jsou hadřík, sluchátka, Memory Stick Pro Duo 32MB, manuál, UMD demo disc)
0 MorroR Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 řekni mu at si z tebe přestane dělat prdel
0 modry.neon Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 ber to.......za 100 vic asi ne,jsem na netu nasel vsechny veci pro odberatele a z novyma se dostanes na 190 komplet.
0 myschoo Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 lol kup si hovadiny na vec ktoru ani nemas
0 Shane Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 sluchatka naprd hadrik nema zadnou cenu jediny co by stalo za rec je pouzdro ale to v nabidce nevidim
0 Maeko Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 hmm pokud ale nemáš žádný UMD koupil bych od něj aspon ten demo disc...
0 Dj_Shark Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 No já to asi vemu protože je tam UMD disk a já mám v mechanice Most Wandet takže ty bych mohl stříhnout tak za 600 Kč a pořád na tom vydělám a hlavně je tam zaručák... :) a ten je důležitej,ale jestli bude jen tak na 2 měsíce dopředu tak na to ..... a budu ho tlačit aby mi snížil cenu tak na 150 Kč....
0 Kenny Suprianni Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 Blbiny...je to zbytečný..Kus hadru utrhneš mamě z plesovejch šatů a ten záručák uděláš na kompu:D
0 west-- Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 ja z toho obcas pouzivam dalkovy ovladani na sluchatka a taky cas od casu i uterku... urcite to ale neni takova nezbytnost a za 3kila bych se mu na to... :!: edit: demo disk ti dam klido zadaco :wink:
Otázka
Dj_Shark
Takže vyměnil jsem PSP + nabíječku za mobil.... A dnesmi ten kluk nabídl že mi zbytek Value pack prodá za 300 Kč mám to brát nebo to je bytečný... (zbytky toho valpacku jsou hadřík, sluchátka, Memory Stick Pro Duo 32MB, manuál, UMD demo disc)
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts