karlospajdos Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Zdravíčko, chci se optat jestli někomu trochu nepíská DSko... Když přiložím ucho k dotkové obrazovce slyším slabé pískání...Nevím čím to je ale někdy mě to docela vytáčí......:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Dělá mi to u PSP když je na nabíječce... zkus zvýšit/snížit jas melo by to prestat...ale myslim si ze kdyz mas sluchatka/normalni hlasitost pres repraky tak to slyset není;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 je to to co podsvicuje display Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 je to to co podsvicuje display presne, pokud mas LCD ak zapni a avpni a uvidis ze ti monitor taky piska :) Jde o nizkou Hz, jako 16 Hz atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 presne, pokud mas LCD ak zapni a avpni a uvidis ze ti monitor taky piska :) Jde o nizkou Hz, jako 16 Hz atd... ano, ale ne každý slyší ušima 16 Hz (i když se to udává...) a ještě dodatek - 16 Hz nepíská, ale duní. a k dotazu - jo, dělá mi to taky, ale pohoda, prostě zvýším zvuk a nevnímám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 ano, ale ne každý slyší ušima 16 Hz (i když se to udává...) a ještě dodatek - 16 Hz nepíská, ale duní.a k dotazu - jo, dělá mi to taky, ale pohoda, prostě zvýším zvuk a nevnímám Tak udava se ze uz o tuto schopnost slyset tuto frekvenci prichazis ve 20 :) Ale je to u hodne veci, i u meho iriver x20 coz me dost s3r3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 me se to nestava teda,.. btw : zrovna dneska jsme se ucili ...16hz by melo slyset kazde dite a nikdo od nas ze tridy to neslysel,jinak je to takovy to duneni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 me se to nestava teda' date='..btw : zrovna dneska jsme se ucili ...16hz by melo slyset kazde dite a nikdo od nas ze tridy to neslysel,jinak je to takovy to duneni..[/quote'] No popravde rict mel jsem v telefonu ten ton nahranej a cela trida na stredni ho slysela (pekne nadavala :D). To je jedno. Proste to pisteni nejde dat pric :) Je to zpusobene praci samotneho pristroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 ja mam vysouvaci mobil a jakmile mi zacne svitit klavesnice a dam k tomu ucho tak to píská jakmile jdu na svetlo a vypne se senzor na snímání světla a zhasne klávesni nebo zavřu mobil přestane to pískat u nekterejch videí si muzes vsimnout ze to trochu piska jeden kluk tady resil ze mu piska video z mobilu a bylo to mobilem protoze mu svítilo podsvícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 to:saitek me to dela to samy na vysovacim mobilu a na psp i kdyz se nenabiji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 sim3to : ja vim kterej ty myslis ale to neni to co myslime my s kyssim..jsou dva druhy..ucitel nam poustel oba ...jeden pisti a druhej duni...oba se bavime o necem jinem.. konec ot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 sim3to : ja vim kterej ty myslis ale to neni to co myslime my s kyssim..jsou dva druhy..ucitel nam poustel oba ...jeden pisti a druhej duni...oba se bavime o necem jinem..konec ot.. no spíš bych jen doplnil - když jde zvuk do nižších frekvencí tak je to infrazvuk a když do vysokých tak je to ultrazvuk. ještě OT: mužete slyšet i méně jak 10Hz a nemusíte mít dobrý sluch - slyšíte to pak třeba střevama - je to opravdu tak, prostě to cítíte :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 kyssi : jo jako je to slyset ,ale ne uplne znatelne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karlospajdos
Zdravíčko, chci se optat jestli někomu trochu nepíská DSko... Když přiložím ucho k dotkové obrazovce slyším slabé pískání...Nevím čím to je ale někdy mě to docela vytáčí......:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts