karlospajdos Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Odesláno Září 10, 2008 Zdravíčko, chci se optat jestli někomu trochu nepíská DSko... Když přiložím ucho k dotkové obrazovce slyším slabé pískání...Nevím čím to je ale někdy mě to docela vytáčí......:blink:
0 conter Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 Dělá mi to u PSP když je na nabíječce... zkus zvýšit/snížit jas melo by to prestat...ale myslim si ze kdyz mas sluchatka/normalni hlasitost pres repraky tak to slyset není;)
0 Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 je to to co podsvicuje display presne, pokud mas LCD ak zapni a avpni a uvidis ze ti monitor taky piska :) Jde o nizkou Hz, jako 16 Hz atd...
0 Guest Kyssi Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 presne, pokud mas LCD ak zapni a avpni a uvidis ze ti monitor taky piska :) Jde o nizkou Hz, jako 16 Hz atd... ano, ale ne každý slyší ušima 16 Hz (i když se to udává...) a ještě dodatek - 16 Hz nepíská, ale duní. a k dotazu - jo, dělá mi to taky, ale pohoda, prostě zvýším zvuk a nevnímám
0 Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 ano, ale ne každý slyší ušima 16 Hz (i když se to udává...) a ještě dodatek - 16 Hz nepíská, ale duní.a k dotazu - jo, dělá mi to taky, ale pohoda, prostě zvýším zvuk a nevnímám Tak udava se ze uz o tuto schopnost slyset tuto frekvenci prichazis ve 20 :) Ale je to u hodne veci, i u meho iriver x20 coz me dost s3r3 :D
0 au! Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 me se to nestava teda,.. btw : zrovna dneska jsme se ucili ...16hz by melo slyset kazde dite a nikdo od nas ze tridy to neslysel,jinak je to takovy to duneni..
0 Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 me se to nestava teda' date='..btw : zrovna dneska jsme se ucili ...16hz by melo slyset kazde dite a nikdo od nas ze tridy to neslysel,jinak je to takovy to duneni..[/quote'] No popravde rict mel jsem v telefonu ten ton nahranej a cela trida na stredni ho slysela (pekne nadavala :D). To je jedno. Proste to pisteni nejde dat pric :) Je to zpusobene praci samotneho pristroje.
0 Saitek192 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 ja mam vysouvaci mobil a jakmile mi zacne svitit klavesnice a dam k tomu ucho tak to píská jakmile jdu na svetlo a vypne se senzor na snímání světla a zhasne klávesni nebo zavřu mobil přestane to pískat u nekterejch videí si muzes vsimnout ze to trochu piska jeden kluk tady resil ze mu piska video z mobilu a bylo to mobilem protoze mu svítilo podsvícení
0 manek100 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 to:saitek me to dela to samy na vysovacim mobilu a na psp i kdyz se nenabiji
0 au! Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 sim3to : ja vim kterej ty myslis ale to neni to co myslime my s kyssim..jsou dva druhy..ucitel nam poustel oba ...jeden pisti a druhej duni...oba se bavime o necem jinem.. konec ot..
0 Guest Kyssi Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 sim3to : ja vim kterej ty myslis ale to neni to co myslime my s kyssim..jsou dva druhy..ucitel nam poustel oba ...jeden pisti a druhej duni...oba se bavime o necem jinem..konec ot.. no spíš bych jen doplnil - když jde zvuk do nižších frekvencí tak je to infrazvuk a když do vysokých tak je to ultrazvuk. ještě OT: mužete slyšet i méně jak 10Hz a nemusíte mít dobrý sluch - slyšíte to pak třeba střevama - je to opravdu tak, prostě to cítíte :wohow:
0 au! Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Odesláno Září 11, 2008 kyssi : jo jako je to slyset ,ale ne uplne znatelne..
Otázka
karlospajdos
Zdravíčko, chci se optat jestli někomu trochu nepíská DSko... Když přiložím ucho k dotkové obrazovce slyším slabé pískání...Nevím čím to je ale někdy mě to docela vytáčí......:blink:
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts