Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Odpovědi 241
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

čau lidi chc ise zeptat kupoval jsem si s partou lidí PSN hry a chci si koupit nový HDD, protrože mi dochází místo tak se chci zeptat jestli když udělám tu zálohu pak ji obnovím půjdou mi ty PSN hry jde mi o to, že si musím nechat v PS3 profily na kterých to bylo kupovaný, aby to pak po mě nechtělo hesla nechci přijít o ty hry, přeci jenom jsem za ně docela dost zaplatil a hlavně nechci přijít o tekkena

Odesláno
interní jde i 500gb ...

Dnes jsem zakoupil Samsung 500GB HDD 2.5" Spin Point M7 2,5'', SATA/300, 5400RPM, 8MB

http://nc.cz/samsung-500gb-hdd-2-5-spin-point-m7-2-5-serial-ata-300-5400rpm-8_d18924.html a vyměnil za stávající 160GB v provozu "chrochtající" Made in Thailand, na FLASH disk 32GB (zformátovaný na FAT32) nahrál poslední FW 2.76 do adresáře PS3/update, jak popsal Immanuel dne 13.12.2008 (No.14) a PS3 si nový HDD 500GB sama zformátovala, nastavila připojení přes LAN na Internet a celý backup 17 GB z FLASH je rovněž na novém HDD. Navíc Samsung 500GB HDD 2.5" Spin Point M7 v provozu není vůbec slyšet (100% šepot květin!!!, i když máš ucho na LED od HDD). Všem vřele doporučuji...

• 1 month later...
Odesláno
prdky staci jen dat posledni update na USB flash do adresare PS3\update\ a pak uz sledovat to co se nedarilo nekolik dlouhym hodin.))

stahni si posledni update vloz ho na usb do adresare PS3\UPDATE\ a pak uz si ho pri stisku select a start Plejna najde a uz te to bude samo intuitivne navadet.)

Tak jsem se stal zřejmě majitelem nefunkčního PS3.. Jsem debil a bylo mi divný že u 500GB HDD mi po výpočtu někde chybí 60GB,tak jsem HDD v PS3 zformátoval,ale stále mi jako prázdny chybělo 60GB,tak jsem vyndal disk,pripojil ho na redukci a zformatoval ho v programu EASEUS Partition Manager 3.0 Home Edition ve FAT32 s tím,že po vložení pres flashku budu vse znova formatovat a instalovat novy firmware,ale opak je pravdou...Stale mi PS3 nenabizi format,zkousi pres START a SELECT nacist firmware,coz probiha menenim procent,ale po restartu opet stisknete na ovladaci Home tlacitko a ze nemuze nabehnout..Jsem v prdeli a nezmuzu nic..

Nemel by jste nekdo prosim napad nebo alespon mi poslal odkaz na firmware v 2.60... Myslim si,ze to musi byt tim,protoze mi nezformatuje a nenainstaluje se ani drivejsi 40GB disk,ktery byl uvnitr..

Dekuji za kazdou radu..

Odesláno

Píšu jen,že jsem problém již vyřešil. Pokud by se toto někomu stalo tak píšu návod :

Musíte Váš HDD z PS3 vyjmout a navštívit kamaráda,který má také PS3 a je jedno s jakým firmware (já měl 2.80 a kolega 2.60). U něj vyměníte HDD a hle,najednou jeho PS3 nabídla formát HDD,tak jsem dal ano.. Po formátu nabídne restart a najednou i naběhla klasicky PS3 bez pomocí instalace přes firmware na flash. Koukl jsem do systemu a tvaril se PS3 jak 2.60. Vyjmul jsem tedy svuj HDD z jeho PS3 a vlozil do sve nefunkcni.. Najednou uz i ma PS3 nabidla format PS3 a po zformatovani restart,po restartu at vlozim USB disk s firmware,ten se nacetl a voala...uz mi vše funguje jak má :-)

• 3 weeks later...
Odesláno

Mam problem. Koupil jsem si novej 2,5 HDD do PS3, ale neni od zacatku naformatovanej na FAT32. Notebook, abych ho naformatoval, nemam. Mam jenom normalni stolni PC. A ted potrebuju poradit jak ten HDD k tomu PC pripojit. Nikdy jsem to nedelal. Jakej specialni kabel k tomu potrebuju? Myslim abych si ho mohl nejak pripojit jako externi a naformatovat nejak podobne jako flashku?

• 3 weeks later...
Odesláno

Dobrej, velice by mne zajímala jeden můj problém týkající se zálohování.

Mám na ps3 - ten nejstarší 60 GB -> 3 profily -> jeden amerika, jeden cze a jeden japan..

a ten můj první -> amerika -> ten se prostě při záloze na WD disk sice uloží, ale pak při obnovení na novou konzoli 80 GB ne a ne naloadovat. Mám tam třeba uložený placený písničky ze SINGSTAR atd.. co s tím..

Jako chtěl jsem to řešit tak, že se tím učtem přihlásím rovnou v té nové konzoli, ale tam mi to napíše, že s těmahle ID a password se tady nemůžu logovat.. nevíte někdo jak na to? nejsem prostě schopnej tu starou konzoli zrušit a vše mít na té nové a to mne dost vadí!! Děkuji moc

Odesláno
Já se v pevných discích moc neorientuju, takže se radši zeptám:

má někdo zkušenosti s tímhle HDD?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63207

Seagate je OK. Doporučil bych ti ale spíš disk bez G-protection (G na konci názvu) - pokud tedy s puštěnou PS nedojíždíš denně do práce. Za ušetřené peníze můžeš pouvažovat o 7200 otáčkách.

• 2 weeks later...
Odesláno

takže díky za skvělj tut, teď sem si koupil novej HDD (ten starej nefungoval, ale to je jedno) udělal jsem si zálohu a hlavně děkuju za to, že jsem přišel i o hry z PSstoru i když jsem se ptal jestli mi zůstanou profily a tekken90 mi napsal, že se nemusím bát, ale měl sem se bát a vykašlat se na to, protože ty profily se smazaly a hry jsou nefunkční a hlavně si nepamatuju co sem od koho kupoval takže ani nemůžu požádat znova o heslo

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu