Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Odpovědi 241
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Mám dotaz, mám ps3 a chtěl bych udělat takový experiment, ale než se do něj pustím raději se zeptám ať něco nepokazím.. Je možno vyměnit HDD ale ne s PS3 softwarem, ale s klasickými windows 7? Pojede to vůbec?

fw 3.41 jsou dvě verze na jedné z nich nešlapou větší disky, pak stačí stáhnout ten správný a výměně nic nebrání.

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny tady. Nějak jsem se tu nedočetl čím jsem vlastně u HDD do PS3 omezen?! Je to rozměr plechového obalu na HDD nebo kapacitou? Dnes mi asi odešel HDD ( kontrolky svítí disk zajíždí i vyjíždí jen obraz a zvuk nikde - měnil jsem i HDMI kabel ) tak to tu do sebe nasávám od rána. Jinak vlastním PS3 slim 320GB s CFW 3,55. A hlavně o ten CFW bych nerad přišel data a trofeje mi jsou celkem ..... Budu hrát znova :)

Děkuji za odpovědi

Odesláno

Prosím o radu odešel mi můj starý PS3 .Koupil jsem nový 320 GB. Na starém 60 GB hdd jsem si bohužel neudělal zálohu , myslel jsem že ji udělán po koupi na nový konzoli po přehození harddisků na ext.harddisk ale nezapne se jen zmáčknutí ps tlačítka a pokud dám flashdisk s novým FW nabízí to formátování disku to já ale nechci .Byl by tu někdo komu bych mohl poslat původní harddisk a pevný disk a udělal mi zálohu ze starý konzole to nepujde ma YLOD.

Odesláno

Zdravím,

tak jsem po vaších radách koupil HDD http://www.exasoft.cz/western-digital-scorpio-blue-wd5000bpvt-500gb-sata-300-8mb-cache-2-5-af_d43138.html vyměnil ho za starý 320GB, který šel do nebíčka.

Naformátoval nový HDD a na flashku dal OFW 3,55. Vše ok asi za 10min najela úvodní obrazovka PS3. Pak znovu flash na CFW 3,55 a vše OK.

Teď už jen plním paměť hrama.

Dík :)

• 2 weeks later...
Odesláno
2Immanuel je to tak no nekolik hodin prd a pak to staci takhle.. :-) ja mel jen UPDATE a v nem zen soubor a ono je poreba PS3\UPDATE\ no jo tak snad uz to dopadne davam 320gb a uz se na nej tesim

Ahoj,ehm,asi me budete povazovat za uplnyho idio.a,ale kdyz si soubor treba v pc prejmenovat na PS3\UPDATE\...nejdou mi tam proste dat ty lomitka,vzdycky mi to napise "nepovoleny znak"... Omlouvam se za spam...

Odesláno

to je cesta kam ten soubor máš dát, takže X:\PS3\UPDATE\(a zde bude ten update na PS3 správně přejmenovaný.)

V tento počítač otevřeě svoji flashku, nacházíš se v X:\(písmenko si dosaď)

pak tam vytvoříš SLOŽKU PS3 a klikneš na ní, nacházíš se v X:\PS3\

tam zase vytvoříš složku s názvem UPDATE a klikneš na ní, nacházíš se v X:\PS3\UPDATE

no a tam nakopíruješ ten update kterej musí být pojmenovanej PS3UPDAT.PUP

tak tet to je spávně a můžeš udělat update v PS3

• 1 month later...
Odesláno

Zdravim, mam ps3 prvni generaci aktualizovanou na posledni verzi 3.72.Chtel jsem vymenit HDD, ale po vlozeni noveho disku a zapnuti mi to napise, neni vlozen spravny disk... a nenabidne to ani formatovani.Zkousel jsem na netu najit FW 3.55 ktery tu zminujete, ale nedari se mi to.Prosim o poslani linku, kde bych ho pripadne mohl stahnout.Zkousel jsem disky Western Digital 320GB a 7200 ot. a Segate stejna velikost i otacky. Ani jeden mi to nevzalo...Prosim o radu, co s tim.Dekuji.

Odesláno
Zdravim, mam ps3 prvni generaci aktualizovanou na posledni verzi 3.72.Chtel jsem vymenit HDD, ale po vlozeni noveho disku a zapnuti mi to napise, neni vlozen spravny disk... a nenabidne to ani formatovani.Zkousel jsem na netu najit FW 3.55 ktery tu zminujete, ale nedari se mi to.Prosim o poslani linku, kde bych ho pripadne mohl stahnout.Zkousel jsem disky Western Digital 320GB a 7200 ot. a Segate stejna velikost i otacky. Ani jeden mi to nevzalo...Prosim o radu, co s tim.Dekuji.

Zde je detailní a vyčerpávající návod na výměnu HDD, který je 100% funkční včetně odkazu na stažení posledního FW 3.73 ze dne 18.10.2011. Chce to jen hledat na netu.

http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120011

http://ps3.novinky.org/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=12

8)

Odesláno

Dekuji za poslani odkazu, ale nakonec mi pomohlo PSko prepnout do hl.servisniho menu. Do menu se dostanete, pokud je ps3 v pohotovostnim menu zmacknete a podrzite prave tlacitko na psku tak dlouho dokud se psko nezapne a znova nevypne. Pak podrzite to same tlacitko znovu, dokud psko 2x nepipne, pak se zapne servisni menu, kde se da restore ps3 system a aktualizuje fw z flasky, pak uz to jde hrave.Dekuji za pomoc, ted uz muzu vesele hrat a nakupovat novy hry:-)

• 3 weeks later...
Odesláno

Před 3 týdny jsem vyměnil HDD v PS3 a to WD Scorpi​o Black BP ​- 750GB, 7200 otáček/min, spotřeba 1,75 W/0,2 W, buffer 16MB za WD Scorpi​o Blue ​- 1000GB, otáčky 5400 ot/min, buffer 8 MB a vše je naprosto OK. Sice "back-up" (ve kterém je cca 35 ripnutých Blue-ray filmů a celá řada DEMO her s P.S.Store = dnes již celkem cca 850GB), trval na zformátovaný WD Scorpi​o Black BP - 750 GB ve FAT32 necelých 24 hodin a následný "restore" necelých 22 hodin a vše proběhlo přesně dle mého výše uvedeného odkazu ze dne 22.10.2011.8)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat chcu si zalohovat muj 40gb disky z ps3. Když jsi pujčim od kámoš USB HDD a zalohuju to a dam ty soubory do PC(pujde to???) a potom jak koupim novou PS3 pujde bez problemu s PC zase na pujčeny HDD usb to dat to PS3?.... mam hodne PSN her (SLOTY od kamošu) zalohujou se mi taky? a pujdou normalně hrát? když to tet snižili s 5 na 2??? ( od nekterych PSN profilu už nemam heslo)

• 3 weeks later...
Odesláno
zdravím,

chcel by som sa opýtať, či bude ps3 po vytiahnutí hdd a jeho opätovnému zasunutí do ps3 požadovať formátovanie disku?

teda len vytiahnem disk z ps3, nič s ním nebudem robiť, a následne ho znova vsuniem do ps3 - bude niečo požadovať, alebo sa bude tváriť ako by sa nič nestalo?

ďakujem za info

Hoj, formátování to požadovat nebude

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu