Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak musim to napisat este raz ja som formatoval aj full formating a aj quik formating a aj na fat32 a aj na ntfs(default) a skusal som aj z jednym a aj z druhym formatom a ps3-ka to aj tak nezobrala a stale dookola mi ukazovala ci chcem restartnut alebo chcem vyhladat update takze skusal som to z troma hdd jeden je 60gb druhy 320gb a treti som vybral priamoz laptopa kde mam 2X250gb.Ten 320 gb ma po naformatovani ma 2 partitions a to jeden je * unallocated size:227,48mb used:0b unused 227,48mb status: none type:logical a druhy je H: NTFS size:297,87GB used:100,36Mb unused:297,77GB status:none toto je co mi ukazuje ak to pozeram v programe EASEUS Partition Master 6.5.2 Home Edition.A v tomto programe som formatoval vsetky HDD okrem toho co mam v laptope.Takze toto je vsetko podrobne popisane.Tak aj po tom vsetko stale ps3-ka strajkuje a nechce nabehnut a zformatovat HDD v ps3-ke,ako som to videl na videu a ako je to aj tu popisane :)

• Odpovědi 241
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Taaaaaakkkk a konecne som prisiel na to kde som JA somar robil chybu.Ludia ani nejde tak o HDD ako ho mate sformatovany lebo PS3 si ho aj tak naformatuje ako potrebuje ale ide o to ze ja som na tu flashku nakopiroval ten sw 4.31 update ale iba nokopiroval na root flashky a toto PS3 nevidi.Robil som chybu v tom ze som si na tej flashke neurobil zlozky PS3/UPDATE a do toho som nenakopiroval ten sw 4.31 .A az po case ked mi jeden clen fora " urqell " cim ho pozdravujem a dakujem a jasne ze aj Vam vsetkym dakujem som si uvedomil a skusil to presne ako je popisane tu na fore a aj ked som cital pozorne toto mi nejako uniklo a tak som skusil urobit zlozku PS3/UPDATE a az potom do toho nakopirovat sw 4.31 a flasku som dal do ps3 a co sa stalo?? Nastalo to ze PS3 tento update videlo,tak som vlozil HDD do ps3 a slava svetu podarilo sa dat tam HDD 320GB a aj update som urobil,sformatoval disk,natiahol backup/restore a cuduj sa svete vsetko ako po starom iba ze z velkym uloznim priestorom....Este raz dakujem vsetkym tu na fore co vedia a maju ochotu pomahat :party:

• 3 weeks later...
Odesláno

Prosím o radu. Provedl jsem kompletní zálohu dat HDD ze starší PS3 Fat60 a při nahrávání do nové PS3 Superslim se mi nahrají pouze fotky, hudba a uložené pozice her. Dema a instalace z PSN se nenahrají. Zkoušel jsem to několikrát dle návodu a stále nic. BackUp trval téměř 8hod (78GB) a Restore jede jen 2min. Co dělám špatně? Díky za nápovědu.

• 2 months later...
Odesláno

Vím ze je to psáno ale raději bych se ujistil...v ps3 mám všechny sloty obsazene účty a nerad bych o ne přišel. Nemám na ne hesla....resp na většinu...když vymenim hdd účty tam zůstanou a po restore se tam nahrají i všechny stávající hry co jsou momentálně nainstalované?

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

• 4 months later...
Odesláno

Grissom17: savy dej na flashku, je to v games -save data... zabere to par mega, pamatuj si loginy na psn .. hry stahnes z download listu a savy nahrajes zpet krasne z flashky :)

Rowan: jestli umrelo psko tak v jinym osku to nerozjedes , nejde dat hdd z jednoho do druhyho jiny psko ho odmitne musis ho dekodovat.. nebo opravit psko a tak ... co ti to psko presne dela , nedela ? jen nenastartuje do xmb nebo je total k.o -?

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu