myschoo Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Názov, hovorí za všetko, Dark_AleX vydal nový Custom FW. Obsahuje: FW 3.03 (necakane...) Lepsi POPSTATION Bug FIX Utilitku na vytváranie DOCUMENT.DAT Oficialny Release Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 no jo D_A je šikula to se musi uznat :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Jj, už jsem na to slintal :D . Ale....přestože mám k D_A úctu, je pro mě tenhle FW "zatím" zbytečný. DOCUMENT.DAT je vlastně herní manuál, takže spíš zbytečnost. Snad jedině kvůli možnosti hrát PSX hry rovnou v ISO formátu, ale vzhledem k tomu, že většina her je na internetu ve starších image formátech (*.BIN, *.IMG), tak se konverzi stejně nevyhnu (navíc by to bylo bez ikon :P ). A taky možná kvůli bugům, ale zatím jsem žádný nezpozoroval (jeden bug by se měl snad týkat jen něčeho s regionem). Ale jinak samozřejmě dobrá práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 uz to nekdo ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Udelam to tak jak to obvykle delam s novymi CF. Pockam na kladne ohlasy nebo na CF 3.50 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 uz to nekdo ma? no ja bych to uz mel, ale nejde se mi tam zaregistrovat pise mi to neakou chybu, takze kdyby to nekdo kdo je tam reglej stahnul a hodil to sem tak by mi to moc pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Dobrý bude jedině na nové hry co vyjdou na jaře.Zatím nemá smysl instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 dobrý, třeba flashnutím tohodle se mi opraví ta moje zku**ená flash(asi flash1)....... a aspoň komprese u PSX her:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 uz to nekdo ma? no ja bych to uz mel, ale nejde se mi tam zaregistrovat pise mi to neakou chybu, takze kdyby to nekdo kdo je tam reglej stahnul a hodil to sem tak by mi to moc pomohlo http://dl.qj.net/Dark_AleX-s-3.03-OE-A-PSP/pg/12/fid/12092/catid/114 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Snad jedině kvůli možnosti hrát PSX hry rovnou v ISO formátu No nevim, nic takovýho sem v readme nenašel...Akorát že je tam možnost používat ISO converzi co na to používá Sony... Já stejně zatím zůstanu u mý zlatý 2-71 SE-C :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 tady pár linků - si vyberte http://www.megaupload.com/?d=GD266A19 http://rapidshare.com/files/10222308/303oe.rar.html http://www.sendspace.com/file/ow8b3s http://kgamers.hitekgamehosting.com/303oe.rar ještě, že máme projectpsp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 ... a ještě nějakej ten pokec This is custom firmware 3.03 Open Edition Revision A. The installation is very similar to the one of 3.02 OE-A. Copy oeupdatemaker and oeupdatemaker% to /PSP/GAME if you are in firmware 1.50, or to /PSP/GAME150 if you are in 2.71 SE or 3.02 OE. Get the 1.50 and 3.03 sony updates, and put them in the oeupdatemaker folder with the names 150.PBP and 303.PBP. Run oeupdatemaker. It will generate the dxar file DATA.DXAR, whhich has the following hashes: MD5: 03186D46D2F1B0ACD923098BEBC87281 SHA1: 3C80833A970EEA16A94D74DAFF6220889A9CEE4A Copy 303oeflasher and 303oeflasher% to /PSP/GAME if you are in 1.50, or to /PSP/GAME150 if you are in 2.71 SE or 3.02 OE. Move the DATA.DXAR file to the 303oeflasher. Run the program. When it finishes, it will ask you to reinit the psp. When you do that, you will be in 3.03 OE-A. Changes from 3.02 OE-B to 3.03 OE-A - Change from firmware 3.02 to 3.03 - Added support for compression in psx isos (look at popstation documentation for more details). - Added support for decrypted document.dat (psx games manual) (look at docmaker documentation for more details). - Fixed a bug regarding free region: a stupid bug caused it not to work at all. Now it should work, although it has not been tested due to lack of umd's of different regions between the testers and me. - Some generic bug fixes in the code. - Redded the sdk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 hotovo - celý proces trvá zhruba půl hoďky, tak se na to připravte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 hotovo - celý proces trvá zhruba půl hoďky, tak se na to připravte ;) pol hodiny? To je trosku dlho, nie? Tak do toho sa mi teda zatial nechce... Downgrade z 2.00 na 1.50 bol o dost kratsi (ak dobre pamatam), update z 1.50 na 3.02OE-A bol rychly, na 3.02OE-B bleskovka, ale pol hodiny... dakujem, neprosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 hotovo - celý proces trvá zhruba půl hoďky, tak se na to připravte ;) pol hodiny? To je trosku dlho, nie? Tak do toho sa mi teda zatial nechce... Downgrade z 2.00 na 1.50 bol o dost kratsi (ak dobre pamatam), update z 1.50 na 3.02OE-A bol rychly, na 3.02OE-B bleskovka, ale pol hodiny... dakujem, neprosim. S tou pulhodinou jsi to trochu prehnal, nemeril jsem to,ale netrvalo mi to dele jak 10 minut... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Neprobíhá to obvyklím způsobem jako 3.02OE-B ??tedy easy instal?že se akorát nakopíruje 303oeflasher and 303oeflasher% do Game150 a spustí se ?myslím pro ty co mají 3.02OE-B... zatím jsem něměl čas to více pokoumat,ale jak jsem o něco více nahlédl pod pokličku tak vidím opět vygenerování DATA.DXAR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Neprobíhá to obvyklím způsobem jako 3.02OE-B ??tedy easy instal?že se akorát nakopíruje 303oeflasher and 303oeflasher% do Game150 a spustí se ?myslím pro ty co mají 3.02OE-B... zatím jsem něměl čas to více pokoumat,ale jak jsem o něco více nahlédl pod pokličku tak vidím opět vygenerování DATA.DXAR.. Presne tak, postup je stejny jako u 3.02 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 No skvele mama bola pri PC a ja som o toto prisiel :D no co uz samozrejme ucta Darkovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 musíte ještě stáhnout fw 1.50 a fw 3.03 - a pak to můžete rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak tady to máte moje PSP :) Bulk's 3.03 OE-A zatim sem nenasel zadnou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 No skvele mama bola pri PC a ja som o toto prisiel :D no co uz samozrejme ucta Darkovi... hehe, tybrdo, ty uz to mas jakodpocet u startu rakety. start za 3h51min :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 POZOR na Easy 3.03 OE-A installer = zpusobuje brick!!!!!! na PSP hacks je uz k tomu FIX!!!! http://www.psp-hacks.com/2007/01/04/303-open-edition-revision-a-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 nikdy nepouzivajte tie installery a pekne to instalujte sami a pekne vlastny DXAR atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Hele myschoo, tak tu udelej nejaky navod se vsim co k upgradu potrebujes at se tu nestavaj z psp Bricky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Hele myschoo, tak tu udelej nejaky navod se vsim co k upgradu potrebujes at se tu nestavaj z psp Bricky.a dit tu jeden je http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7143&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.