ZAPO Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 cus stah sem midnight club 3 uz 3x a pokazdy od nekud jinud a vzdy mi hra bezi az do te doby nez vlezu do garaze vytunim si auto a pak dam zpet na zavody tak se psp sekne a vypne se. nevite pls nekdo co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 cus stah sem midnight club 3 uz 3x a pokazdy od nekud jinud a vzdy mi hra bezi az do te doby nez vlezu do garaze vytunim si auto a pak dam zpet na zavody tak se psp sekne a vypne se. nevite pls nekdo co s tim?? Muj bracha ma stejny problem ja mam fat a vse jde ,ale on ma slim a kdyz si koupi neco v garazi tak se mu to taky vypne. nepomohl ani jiny firmware a ovladac iso ,jedine to zkus stahnout od jinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 ja to uz prave stah 3x a pokazdy od jinud a porad to dela a stve me to je to good parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 TAK SI TO STAHNI Z WWW.PSPISO.COM TAM VSE JEDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Rekl bych to takhle, jsou jakoby "virtualni" 3 verze... 1.) Po jakim koliv tuningu se sekne 2.) Sekne se jen nekdy, treba kdyz si zmenis u auta "XXX" znacku, ale zase u auta "YYY" jede znacka, ale nejde třeba motor 3.) Plně funkční - Btw. V mim uploadu je "2" s tim jsem spokojen, protoze vim ze treba u golfa si nezmenim znakcu a u Vipera nezmenim barvu kol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Mel jsem stejny problem... Po blizsim zkoumani sem zjistil, ze to zpusobuje hudba... Dobehl urcity pocet songu, hra se sekla a pomohlo jen vyndani baterky... Reseni? V options vypnout muziku... ;) Pokud mel stejny problem jako ja, snad jsem pomohl...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 ok skusim to diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 zmente si v recovery menu UMD ISO MODE na M33 driver mam CFW 5.00M33 driv mi to nemakalo i L.A remix se hrizal a ted uz ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 zmente si v recovery menu UMD ISO MODE na M33 driver mam CFW 5.00M33 driv mi to nemakalo i L.A remix se hrizal a ted uz ready oprava.. zmente si v recovery menu umd iso mode na SONY NP 9660 .. to je to nejlepsi, co muzete udelat.. .. a nevim, co jste tam meli predtim, ze to musite takhle menit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.