matik Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 dobry den nevite jak je to s PSP-ckama z japonska. pujde tady, pujdou na nem evropske hry atd. popripade jestli je jiny problem, a jak je to s clem? jsem rad za kazdou odpoved. dekuju moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 všechno pojede až na UMD filmy ... na CFW ti pojede úplně všechno .. co se týče cla tak je 27% + dph 19% ...ale tohle se většinou neplatí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matik Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 všechno pojede až na UMD filmy ... na CFW ti pojede úplně všechno ..co se týče cla tak je 27% + dph 19% ...ale tohle se většinou neplatí :) dkuju moc za odpoved. muzes se trochu rozepsat s tim ze se to neplati dik. v japonsku mam brachu a ten by mi to PSP poslal pres postu. plus jeste nevim co to je CFW a UMD film? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 dkuju moc za odpoved.muzes se trochu rozepsat s tim ze se to neplati dik. v japonsku mam brachu a ten by mi to PSP poslal pres postu. plus jeste nevim co to je CFW a UMD film? CFW=custom firmware...slouzi k prehravani her z netu a abys ho mel musis si PSP flashnout;) (navod pro zacatecniky!) UMD film= co na tom nechápeš?:lol: je to proste film na UMD(UMD=universal media disc) (navod pro zacatecniky!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matik
dobry den nevite jak je to s PSP-ckama z japonska.
pujde tady, pujdou na nem evropske hry atd. popripade jestli je jiny problem, a jak je to s clem?
jsem rad za kazdou odpoved. dekuju moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts