gugoslav Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 pls poradte mi a doporucte. Koukal sem na G2, ale nevim jestli rozsirenej nebo normal, popr. jakou kartu, chci ucet abych si mohl posilat/vybirat penize z paypalu. Tak dik za rady :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Tekže... Před rokem jsem si nechal s kámošem založit právě G2 u Komereční Banky. Vše v pohodě, občas jsem v mínusu kvůli poplatkům, internetový bankovnictví je taky dostatečný, ale dneska mě vážně nasrali. Dnes, za tři dny od vyřízení jsem ještě neobdržel prostředky! Tím mě naštvali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 G2 je v cajku taky ho mám a vůbec si nestěžuju navíc si s tou kartou můžes ještě pojistit různý věci jako klíče doklady atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 pokračujte prosím tady http://console-forum.net/showthread.php?t=30021&highlight=studentsky LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts