roarbb Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ak idem upgradnut firmware, tak az vtedy ked sa objavi navod na tomto fore ... inym neverim ... dakujem Bulk .... idem na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 U bodu 4 mam prekopirovat i 303oeflasher% jak je zvykem? Rychle!!! Uz chci zas parit RR2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 povedlo se diky BULK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 U bodu 4 mam prekopirovat i 303oeflasher% jak je zvykem?Rychle!!! Uz chci zas parit RR2 :D dalsia chyba opravena,dakujem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 U bodu 4 mam prekopirovat i 303oeflasher% jak je zvykem?Rychle!!! Uz chci zas parit RR2 :D dalsia chyba opravena,dakujem :lol:Sem rad ze sem pomohl :D Uspesny update je za mnou... Klanim se bulk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 teda mam z teho boba ale jdu do teho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 je to v pohodě,už to mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 je to v pohodě,už to mám taky sorry za kratky OT, ale LukDM, mas nejaky divny podpis (Image, Image, Image...), to schvalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 4 bandit : no je to tim, ze si tam dal obrazky ale odkaz uz na ty obrazky nefici a je linej to zmenit :D Jinak se chcu jeste zeptat, je to taky fpoho i kdyz mam TA 082 ?...spis testoval to nekdo ? :D poradne to totiz nechapu, kdyz jsem si daval na ten svuj 3.02 tak jsem tam nejdriv prdnul nejakou kravinu co cosyk prepisovala (uz nevim co ) aby to slo nasledne DG na 1.5, tak nevim jestli uz ted muzu fpoho douwnovat na 1.5 kdykoliv nebo jen presne podle toho navodu ? trosku OT ale mno co nadelate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a delals to tim generovanim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak se zadarilo jeste by tam mel nekdo dopsat ze oeupdatemaker a oeupdatemaker% se dava taky do game150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a taky ze ve slozce oeupdatemaker vznikne ten dxar at to pochopi kazej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a delals to tim generovanim ??? generovanim ? hazel jsem tam akorat ten TA082 IdStorage Change ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a delals to tim generovanim ??? generovanim ? hazel jsem tam akorat ten TA082 IdStorage Change ... Pokud jsi spustil IdStoragechange už při downgradu, tak by neměl být potřeba pro další zásahy ve flash paměti. Já teda downgradoval na 1.50, updatl na 3.02 OE-A pak na OE-B pak jsem musel udělat reflash kvůli bricku :lol: a včera jsem updatl na 3.03 OE-A. A IdStoragechange jsem spouštěl jen při downgradu. Pokud jej spouštíš teď tak by to mělo napsat něco, že už to jednou spuštěno bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 je to v pohodě,už to mám taky sorry za kratky OT, ale LukDM, mas nejaky divny podpis (Image, Image, Image...), to schvalne? ne,to mi totiž nějak blbne,nevim pročjo a línej fakt nejsem :D ,oni fungujou jen se tady nějak blbě zobrazujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 nevím chlapy co s tím už po druhé mám brick a vše dělám podle návodu tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 kdyz se to brickne pri instalaci 3.03 OE tak funguje porad recovery? pac tady pisou uz podruhe bricky :D tak to je v tom pripade super a neni vlastne riziko bricku nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 no da se rici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 ono se tam toho podle mě už nezapisuje tolik jako při 3.02 oe-a tak tam to recovery zůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 ono se tam toho podle mě už nezapisuje tolik jako při 3.02 oe-a tak tam to recovery zůstaneA to neformátuje celou flash paměť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 já bych řekl že ne,zůstalo mi tam totiž všechno nastavení co sem tam měl,a bylo to podle mě rychlejší než když jsem šel na 3.02 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Tak uz mam 3.03OE-A taky . Trochu jsem mel strach,protoze mam ta-082,ale vsechno slo bez problemu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 JJ funguje to v pohode a tu vam prikladam moj instalak aj s DATA.DXAR testoval som ho na mojom PSP a uspesne takze hura na 3.03OE-A!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 jestli se nepletu data.dxar si musí udělat každý sám ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 nie nemusi, toto neni DevHook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.