THeBaNDiT Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 ...staci hodit savy a dalsi veci na disk a po upgradu zase zpatky anhrozi pote zadny problemy suhlasim, len podotknem, ze napriklad moje sejvy maju 22.5MB (o to by neslo), a je to 97 zloziek a v nich 407 prtavych suborov, takze to dost dlho trva, kym to potom nasekam z pocitaca na kartu... a pri kopirovani sa mi zmenili datumy vytvorenia sejvov na datum kopirovania, takze moze byt problem s identifikaciou najnovsieho sejvu, ak ich je viac pre danu hru... ale to su len take malickosti. to u mne nehrozi mam jich jen par ale thx for it :) no jo, mne tych hier preslo PSPckom dost vela... ale uz som tie sejvy trosicku premazal (od bratovych sejvov, kupil si totiz svoje PSP) a dostal som sa na tie cisla, co som tu uviedol... vlastne je to cca 97 sejvov... Skoda, ze PSP nepomenuva tie save zlozky pekne podla hry, aby bolo jasne, ktory sejv je od ktorej hry... dalo by sa ich pekne zalohovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 ...staci hodit savy a dalsi veci na disk a po upgradu zase zpatky anhrozi pote zadny problemy suhlasim, len podotknem, ze napriklad moje sejvy maju 22.5MB (o to by neslo), a je to 97 zloziek a v nich 407 prtavych suborov, takze to dost dlho trva, kym to potom nasekam z pocitaca na kartu... a pri kopirovani sa mi zmenili datumy vytvorenia sejvov na datum kopirovania, takze moze byt problem s identifikaciou najnovsieho sejvu, ak ich je viac pre danu hru... ale to su len take malickosti. to u mne nehrozi mam jich jen par ale thx for it :) no jo, mne tych hier preslo PSPckom dost vela... ale uz som tie sejvy trosicku premazal (od bratovych sejvov, kupil si totiz svoje PSP) a dostal som sa na tie cisla, co som tu uviedol... vlastne je to cca 97 sejvov... Skoda, ze PSP nepomenuva tie save zlozky pekne podla hry, aby bolo jasne, ktory sejv je od ktorej hry... dalo by sa ich pekne zalohovat... když tu save složku otevřeš na PC, tak tam jsou dva obrázky, a podle nich poznáš, z jaký je to hry. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 ...staci hodit savy a dalsi veci na disk a po upgradu zase zpatky anhrozi pote zadny problemy suhlasim, len podotknem, ze napriklad moje sejvy maju 22.5MB (o to by neslo), a je to 97 zloziek a v nich 407 prtavych suborov, takze to dost dlho trva, kym to potom nasekam z pocitaca na kartu... a pri kopirovani sa mi zmenili datumy vytvorenia sejvov na datum kopirovania, takze moze byt problem s identifikaciou najnovsieho sejvu, ak ich je viac pre danu hru... ale to su len take malickosti. to u mne nehrozi mam jich jen par ale thx for it :) no jo, mne tych hier preslo PSPckom dost vela... ale uz som tie sejvy trosicku premazal (od bratovych sejvov, kupil si totiz svoje PSP) a dostal som sa na tie cisla, co som tu uviedol... vlastne je to cca 97 sejvov... Skoda, ze PSP nepomenuva tie save zlozky pekne podla hry, aby bolo jasne, ktory sejv je od ktorej hry... dalo by sa ich pekne zalohovat... když tu save složku otevřeš na PC, tak tam jsou dva obrázky, a podle nich poznáš, z jaký je to hry. 8) vidis, moze byt... ja pouzivam vo Windowse zobrazenie "s detailami", takze nahlady mi to nezobrazovalo, a tak som si to nevsimol... vdaka za radu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo555 Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 pls poradte ,ze ked ulozim hru (save) tak mi to ulozi ale po chv ili dam load game a napise ze load failed .the data is corrupted a cyhba 80110306......mam 4 gb kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 pls poradte ,ze ked ulozim hru (save) tak mi to ulozi ale po chv ili dam load game a napise ze load failed .the data is corrupted a cyhba 80110306......mam 4 gb kartu u jaký ti to dělá hry? ISO nebo UMD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 2 Th3answer: povedal by som, ze u ISA mu to robi, ked ma 4GB kartu... ale sak nech sa sam pre istotu vyjadri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 2 Th3answer: povedal by som, ze u ISA mu to robi, ked ma 4GB kartu... ale sak nech sa sam pre istotu vyjadri... :lol: vidíš.. to mě ani nenapadlo... ale tak, co my víme :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Dnes sem prevadel kvuli lliberty city na 3.03 oe A2 a jeste neumi a nevim kdy a co mam zmackonou pri hrani GTA aby se mi to nesekalo pls odepiste a poradte MILÉMU CHLAPCI V ANONIMITE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo555 Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 no pri ISO mi to robi......ale ked som si tam dal medala of honor tak mi to ulozilo dal som si tam fifu alebo nhl a hento pise a vsave data mi to prepise save na corrupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Prosim o radu, v jakým programu se dají komprimovat hry z PSX a ještě jeden dotaz: jak dostanu hru z UMD disku na kartu případně převedu do ISA. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Musíte si stáhnou přiložený pluginy a zkopírovat složku seplugins na root. Pak před tím, než spustíš hru zmáčkneš notu + trojúhelník a v pravým dolním rohu se ti objevý takt procesoru. EDIT : a ještě skontrolujte v recovery, jestli ty pluginy máte povolený! (do recovery se dostanete, když vypnete psp natvrdo a pak při zapínání podržíte R pak je tam položka plugins, najedete na ní, potvrdíte, a vše by mělo být Enable, jestli ne, učintě tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablb Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Jak se to tam dava, kdyz mam 2.81 a nemam tam zadny GAME ani GAME 150 pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Jak se to tam dava, kdyz mam 2.81 a nemam tam zadny GAME ani GAME 150 pls? Nezkoušej to, ještě to brickneš!!!!! Musíš počkat až bude downgrade pro tvojí 2.81. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablb Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Jak se to tam dava, kdyz mam 2.81 a nemam tam zadny GAME ani GAME 150 pls? Nezkoušej to, ještě to brickneš!!!!! Musíš počkat až bude downgrade pro tvojí 2.81. vyjde to vubec?proc ja dmnt to upgradoval :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Řekl bych, ež v blízké době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 urcite jo... jde jen o to za jak dlouho.. ja sem cekal asi pul roku :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrová.panenka Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 3Lehké dotazy: Stáhnite 1.50 a 3.03 update a preneste je do složky oeupdatemaker s názvama 150.PBP a 303.PBP...to znamena přejmenovat přenest, že? Spuste oeupdatemaker..v psp na kartě v games? Preneste DATA.DXAR..v jaky složce se mi vytvoří tento soubor? děkuji za rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrová.panenka Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 prosim poradte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 stáhneš ty updaty,přejmenuješ je na 150.pbp a 303.pbp,zkopíruješ je do oebupdatemaker,spustíš že dáš ikonu games a tam to pustíš,data.dxar bude myslim v kořenovém adresáři(nebo v oebupdatemaker) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrová.panenka Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 diky moc...to jsem potreboval vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 3Lehké dotazy:Stáhnite 1.50 a 3.03 update a preneste je do složky oeupdatemaker s názvama 150.PBP a 303.PBP...to znamena přejmenovat přenest, že? Spuste oeupdatemaker..v psp na kartě v games? Preneste DATA.DXAR..v jaky složce se mi vytvoří tento soubor? děkuji za rychlou odpověď v oeupdatemaker a zkopíruj to do 303oeflasher... ale už je novej 3.03 OE-C, jdi radši do něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 kdyz budu mit 1,50 tak muzu hned upnou na 3,03 OE-C???nemusim postupne A-B-C???? diky lidi, jsem novacek tak prominte ta blby otazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 jo,můžeš hned,je to napsaný i v topicu o oe-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord sattan Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Mužete mi pls poradit. Vždy když jsem spustil ten updatemaker tak se mi vyplo psp(ikdyž sem ho měl v nabiječce).Tak jsem si stahl ten turboinstaller, a při spuštění upd na 3.03 OE-A se mi to taky vyplo.Zkoušel jsem to asi 5x a pokaždy to zdechlo. nevite co s tim??? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 me se taky cas od casu stane ze se mi pri spusteni aplikace nebo hry vypne PSP ale vzdycky maximalne jednou ale jestli ti to dela vickrat tak to newim :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.