Georgeos Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Můj první pokus o hru a programování v C vůbec, přemýšlel jsem jestli tu hru mám vůbec vydat, nakonec, proč ne :D Je to na motivy Bulánků, jsou tam 2 mody:Player vs. Player a Player vs. computer, přičemž ten první jsou 2 hráči na 1 PSP, jeden ovládá šipkama a druhý pomocí znaků, např.trojúhelník= nahoru a střely jsou ramenovými tlačítky... Funguje to na téměř všech FW na kterých lze spouštět HB, kromě necostumizovaný 1.50, nepovedlo se mi udělat kxploit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak to musim skusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 jeee bulanci zase si zavzpominam kdyz sme to hrali s kamosema o prestavkach pred vypocetni technikou :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 wow, chlape docela respekt, ja to sice na PSP nespustim, ani jsem nic jeste nezkousel vyrobit Myslim, ze to neni nic jednouduchyho, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 pekneee!! :) inak to su original sprites, nie su nahodou copyrighted? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 pekneee!! :) inak to su original sprites, nie su nahodou copyrighted? :P No...přece nebudu dělat vlastní grafiku :) Neřikej že jsi toho tvýho Phila kreslil? :DWItekS: Když se to umí tak to bude asi lehký, ovšem já to neumim, takže jsem nad tim pár hodin strávil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 hele pls hod mi do posty tie sprites :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 hele pls hod mi do posty tie sprites :)Je to zabalený u tý hry - v složce Images :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 diky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 nechces udelat treba trackmanii ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Super ja to sice na 3.02 OE b nespustim ale uz sem to videl... smekam klobouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarky16 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 sprav Elastomaniu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Georgeos smekám před tebou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Super ja to sice na 3.02 OE b nespustim ale uz sem to videl... smekam kloboukA zkoušel jsi to?Mělo by to jít jak v GAME150 tak v GAME302 ...2 shit, Sarky16¨- to je všechno moc těžký :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Můj první pokus o hru a programování v C vůbec, přemýšlel jsem jestli tu hru mám vůbec vydat, nakonec, proč ne :D Je to na motivy Bulánků, jsou tam 2 mody:Player vs. Player a Player vs. computer, přičemž ten první jsou 2 hráči na 1 PSP, jeden ovládá šipkama a druhý pomocí znaků, např.trojúhelník= nahoru a střely jsou ramenovými tlačítky... Funguje to na téměř všech FW na kterých lze spouštět HB, kromě necostumizovaný 1.50, nepovedlo se mi udělat kxploit :) Dobrá práce ;) a sorry za ot : změň si avatar už nejsi Warrant Officer 1 ale Chief Warrant Officer 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Tak to si fakt frajer co já bych za to dal kdybych si mohl udelat nekou hru fakt skvely :) uz to davam do psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajcev Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Mam otazku kam to mam dat? mam fw 2.71 SE-B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 EBOOT.PBP dej do PSP/GAME/bulanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajcev Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 diky, uz to jde.a taky smekam fakt dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Pls, můžeš udělat aby tam šly vkládat nové mapy, tř. ty které se dají pro normal bulánky stáhnout z netu? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Mne to nejak nejede. Mam FW 3.52M33-4. Zkousela jsem to davat do slozek game, game150, game352, pak jsem zkousela zmenit kernel z 3.52 na 1.50 a u vseho furt to samy. Spusti se u hry uvodni logo PSP a pak jen cerna obrazovka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 hej husty...dobre ty...davam ti thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 uf skoro 3 roky stary a on da thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 na podekovani neni nikdy pozde:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Good Job jak uz nekdo psal..udelaj i Trackmanii:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.