Nelly101 Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Jsou na 2.81 Iso hry ???? :roll: :roll: :roll: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ne bohuzel nejdou . Zatim... 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelly101 Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak to je v P.....! :!: :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Proc jedou na tom origos :D Staci cekat a doufat . Hlavne bych nedelal update na vyssi fw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelly101 Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a nějaky demo????nebo jde z 2.81 dát na niší nebo na vyšý firmware??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Podle mě do konce měsíce bude downgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Dema jsou...koukni tady na foru je dost odkazu... Jenomze Sony dela to, ze pro kazde nove Demo vyda new FW, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelly101 Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 měsíc ???? :twisted: :twisted: :twisted: To ne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 měsíc ???? :twisted: :twisted: :twisted: To ne!!! :D:D:D kliiidek, ti co meli 2.8 cekali pul roku, ne-li vic...mesic vydrziz....kup si hru, stahni nakej film, a cekej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelly101 Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 no v tom je problem ja jsem skoušel konvertovat film a to psp ho vubec nenašlo co stim kua ???????ale muziku to najde a obrázky taky!!! :roll: :roll: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Vytvořil jsi špatně složky na kartě.Přečti si FAQ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelly101 Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a když to tam dam správně tak se mi ten film ukáže ve videa?? :oops: :oops: :oops: :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 a když to tam dam správně tak se mi ten film ukáže ve videa?? :oops: :oops: :oops: :oops: :D:Djj ukaze :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ach jo... Pokud chceš hrát dema, jdi na tuhle stránku: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=pspgames&message.id=315580 a stáhni Ultimate demo pack. Věci z něj potom hoď do složky Game a můžeš hrát. Je to pro 2.8+, je tam všech 17 dem co existuje. A nelekni se, některý jsou japonsky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ach jo... Pokud chceš hrát dema, jdi na tuhle stránku: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=pspgames&message.id=315580 a stáhni Ultimate demo pack. Věci z něj potom hoď do složky Game a můžeš hrát. Je to pro 2.8+, je tam všech 17 dem co existuje. A nelekni se, některý jsou japonsky! Pls, jak se stahuje z Sendspace?? vzdycky mi to napise nakou blbost... :oops: :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ani mě to teď nejde. Bohužel to nemám stažený abych to hodil jinam. Pokud chceš jen nějaký demo tak to bych ti mohl klidně dát jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 JJ, byl bych moc rad....jenomze zitra odjizdim....:'( Kouknu jeste na Demonews.de... jinak diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelly101 Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Videa a dema už mi makaj :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Ze sendspacu to nejde protoze jsou plne sloty.. jedine cekat, a nebo jestli je nejakej hack, nevim.. Ale podle meho nazoru bude DG take tak do mesice.. uz to nevypada, ze to byl nejaky moc velky problem..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Musíš to hodit do složky game ve složce PSP - cesta vypadá asi takhle: X:\PSP\GAME místo X je samozřejmě písmeno pod kterym máš PSP Pokud to házíš sem, tak si zkontroluj, jestli tam nedáváš třeba jenom ebooty, musíš tam dát celý složky (ty s divnejma ménama např. ULED90018) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nelly101
Jsou na 2.81 Iso hry ???? :roll: :roll: :roll: :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts