Dark_user Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Koupil jsem si WIreless G USB adapter od D-link, ale nevím jestli jsem si ho koupil správně abych se se svím PSP připojil k internetu prosím pomoct (model je DWL-G122) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bedbord Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 není lepší ho vyzkoušet než tady psát jestli sis koupil dobře? vyzkoušený to máš za cca 10 minut a uvidíš sám jestli to to pojede nebo ne .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 pokud podporuje AP - acces point tak půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 vyskoušel jsem to podle návodu tady ne foru ale nešlo mi to jak to mam zjistit nikde jsem AP neviděl ani v příručce ani nikde jnde ale jstli vám to pomůže toto je odkaz na něj já z něj nic nevičetl http://www.dlink.cz/?go=gNTyP9CgrdFOIC4AStFCF834mptYKO9ZTdvhLPG3yV3oVIl4gqltbNlwaaFp6DQoHDrrzSBL/IUIB97v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 az nainstalujes ovladac tak se podivej jestli to ma funkci AP mode,jestli ne tak je mi lito ale budes mit smulu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 promiň te AC tam píšou že ho má AP to má ale asi to neumím správně nastavit nemůžete mi někdo pomoct přez ICQ? prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 az nainstalujes ovladac tak se podivej jestli to ma funkci AP mode,jestli ne tak je mi lito ale budes mit smulu... Nemyslim že bude mít smůlu, i kdyby to nepodporovalo režim AP, pořád může využít módu AD-HOC:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 režim spjení to má AD-HOC a infra strukturnía AP by to mít mělo ale kde se to zapíná toď otázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 režim spjení to má AD-HOC a infra strukturnía AP by to mít mělo ale kde se to zapíná toď otázka Byl k tomu nějaký soft, nebo jenom ovladače? Předpokládám že minimálně tohle ftp://ftp.dlink.co.uk/wireless/dwl-g122/dwl-g122_manual_v100.pdf máš na tom CD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 byl k tomu nějaký soft. asi ten co říkáš (na CD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 byl k tomu nějaký soft. asi ten co říkáš (na CD) Tak vidíš. A zkoušel si to podle toho návodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 v tom návodu toho moc nepsali (pokusím se o to znovu zítra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 v tom návodu toho moc nepsali (pokusím se o to znovu zítra) Tak mrkni na to CD, tam by snad mohlo být to PDF. A kdyžtak si projdi to na co sem dal odkaz. Je tam úplně všechno co potřebuješ a je to úplně jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Jak pro koho až příjdu ze školy tak to zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 zkoušel jsem to podle toho návodu, ale nefungovalo to nemáš stím nějaké skušenosti že by jsi mi poradil přez ICQ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 pošli mi tvoje ICQ přes PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dark_user
Koupil jsem si WIreless G USB adapter od D-link, ale nevím jestli jsem si ho koupil správně abych se se svím PSP připojil k internetu prosím pomoct (model je DWL-G122)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts